Όταν πρόκειται για partywear, ένα φόρεμα είναι πάντα μια εύκολη λύση, καθώς μπορεί να ταιριάξει σε κάθε dress code, δίχως να απαιτεί πολλή σκέψη ως προς το υπόλοιπο styling. Δεν προτιμάτε τα φορέματα; Μην ανησυχείτε, ένα πλεκτό με στρας ή ένα παντελόνι με παγιέτες είναι δύο εξίσου glam επιλογές – και σίγουρα πιο άνετες – για να είστε εντός θέματος σε κάθε βραδινή έξοδο. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια άλλη μας αγάπη, τα σετ. Δύο σε ένα, πρακτικά, άνετα. Είναι μόνο μερικές από τις λέξεις/φράσεις που τα περιγράφουν και τα καθιστούν αγαπητά σε όλες μας.

Οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνοντας τον αντίκτυπο που έχουν στο ευρύ κοινό. Σε ό,τι αφορά την επιλογή του κατάλληλου, μπορείτε να παίξετε εκ του ασφαλούς επενδύοντας σ’ ένα matchy-matchy σύνολο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα του mix & match. Δύο διαφορετικά μέρη που όταν φοριούνται μαζί δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για συνδυασμούς με υφές, χρώματα και μοτίβα.

Παρακάτω θα βρείτε ασορτί κοστούμια και skirtsuits, αλλά και ξεχωριστά κομμάτια που όταν φοριούνται μαζί δημιουργούν τέλειους συνδυασμούς. Και μην ξεχνάτε το καλύτερο πράγμα όταν επενδύετε σ’ ένα party co-ord, είναι ότι έχετε διπλάσιες ευκαιρίες styling.

16ARLINGTON
16ARLINGTON
GRACE LING
RIXO
SIEDRÉS
SIEDRÉS
JOSEPH
JOSEPH
MAX MARA
MAX MARA
ZARA
ZARA
MANGO
MANGO
VALENTINO
VALENTINO
CAMILLE X MANGO
CAMILLE X MANGO
Rien by Penny Vomva
Rien by Penny Vomva

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below