Θυμάστε τα σακίδια που φορούσαμε ασταμάτητα στην εφηβεία; Ναι, μιλάω για αυτά που αποτελούσαν βασικό κομμάτι της «στολής» που επιλέγαμε σε καθημερινή βάση για να πάμε βόλτα με τις φίλες μας ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Είναι πάλι στη μόδα. Όχι πως έπαψαν ποτέ να κυκλοφορούν στους δρόμους, αλλά τώρα εμφανίζονται όλο και περισσότερο στην πλάτη των street stylers.

Γιατί τα αγαπάμε ακόμα; Η απάντηση είναι απλή. Είναι πρακτικά (πολύ), στιλάτα (ενίοτε), και έχουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Αποτελούν δηλαδή μια σωτήρια επιλογή για εσάς που τρέχετε διαρκώς, θέλετε όμως να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα. Επίσης μπορούν εύκολα να ταιριάξουν τόσο με athleisure όσο και με πιο casual chic σύνολα. Μπαίνουν δηλαδή απευθείας στο top 3 των πασπαρτού αξεσουάρ που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Τις τελευταίες σεζόν σχεδόν κάθε οίκος έχει δώσει τη δική του εκδοχή, σχεδιάζοντας μοντέλα σε μια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Από το ντένιμ της Gucci και το μίνιμαλ δερμάτινο από The Row μέχρι το teddy από Max Mara και το nylon με την πιο σπορ εμφάνιση από Prada, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 7 αγαπημένα μας.

Courtesy
1
Max Mara
Courtesy
2
Gucci
Courtesy
3
Prada
Courtesy
4
The Row
Courtesy
5
Brunello Cucinelli
Courtesy
6
Karl Lagerfeld
Courtesy
7
MCM

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below