Οι εντυπωσιακές ενδιάμεσες εκπτώσεις του McArthurGlen Designer Outlet έφτασαν. Από την Τρίτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου, μπορείτε να επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό και ν’ αποκτήσετε τα ωραιότερα κομμάτια-κλειδιά από όλα τα αγαπημένα σας designer brands.

Ετοιμαστείτε ν’ αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις και την γκαρνταρόμπα σας με extra εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές outlet του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, ν’ απολαύσετε μια ημέρα γεμάτη αγορές με την οικογένειά σας και να κάνετε ένα διάλειμμα με ασφάλεια, σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια στον υπαίθριο χώρο του McArthurGlen Designer Outlet Athens.

Οι μικροί μας φίλοι, από την Κυριακή 8 Μαΐου και για κάθε Κυριακή του μήνα (08/05, 15/05, 22/05 & 29/05), θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, να μάθουν πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη φροντίδα των φυτών και να γίνουν οι ίδιοι κηπουροί μέσα από το πρόγραμμα «Μικροί Κηπουροί» που υλοποιείται με τη συμμετοχή του Τμήματος Κηποτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάθε Κυριακή, στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, 2 γκρουπ των 30 παιδιών θα μαθαίνουν τα μυστικά των φυτών (11:00-12:00 και 12:30-13:30).

Από την Κυριακή 8 Μαΐου και κάθε Κυριακή μέχρι τον Οκτώβριο, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για ακόμη περισσότερο shopping και διασκέδαση.

Περισσότερες πληροφορίες στο mcarthurglenathens.gr , στο Facebook  και το Instagram .

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below