Το νότιο-Καλιφορνέζικο lifestyle brand UGG ακολουθεί πάντα μία συναισθηματική προσέγγιση στα ρούχα και τα κλασικά αγαπημένα μποτάκια, τα οποία μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τις πιο cozy αλλά ταυτόχρονα και τις πιο fashion-forward εμφανίσεις της σεζόν. Με την καμπάνια FEEL ΥΟU, το διάσημο brand μας καλεί να αισθανθούμε και να ζήσουμε με όλες τις αισθήσεις την κάθε ημέρα.

Η νέα καμπάνια FEEL YOU, απεικονίζεται μέσω μίας συνεχιζόμενης σειράς ιστοριών που μας εμπνέουν καθημερινά. Μία γιορτή της μοναδικότητας και του προσωπικού στυλ, με πρωταγωνιστές απλούς καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που αγαπούν το brand και όσα πρεσβεύει. Πολυτάλαντες προσωπικότητες με ελεύθερο πνεύμα που ζουν την κάθε στιγμή με αυθεντικότητα και αισιοδοξία, μας δείχνουν πως φορούν στην καθημερινότητά τους τα αγαπημένα μποτάκια Classic Mini & Classic Ultra Mini. Αυτή η ομάδα αληθινών ανθρώπων εκφράζονται μέσα από τη μόδα και μας παρουσιάζουν το δικό τους coolness.

Τι κοινό μπορούν να έχουν ένας skateboarder, μία συγγραφέας, ένα μοντέλο, μία συγγραφέας-μοντέλο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, μία influencer για το body-positivity και μία non-binary ηθοποιός;

Μα φυσικά τη δική τους μοναδικότητα που προάγουν μέσα από τα ατομικά τους ταλέντα και το δικό τους στιλ. Η FEEL YOU καμπάνια τιμά την αυθεντικότητα, σε συνδυασμό πάντα με τις Classic σιλουέτες του αγαπημένου brand UGG. Διατηρώντας την μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική, μαλακή & cozy αίσθηση, όλα τα iconic styles σε δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς μας ανεβάζουν τη διάθεση αυτό τον χειμώνα, ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μας σε UGG υποδήματα. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα καθιερωμένα elegant και γήινα χρώματα, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

Τα Classic Mini boots ενσαρκώνουν τη σταθερή αξία που αποτελεί συνώνυμο του brand UGG και συνεχίζουν να συναρπάζουν, ενώ τα Classic Ultra Mini boots συνιστούν την πιο χαμηλή μπότα του brand, για όλους αυτούς που θέλουν την άνεση και τη ζεστασιά της κλασικής μπότας, σε ακόμη πιο fashion διάθεση!

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below