Καθώς προετοιμαζόμαστε για την εορταστική περίοδο, μπορεί να αντιμετωπίζετε το μακρινό – πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια δίχως εκδηλώσεις – δίλημμα τού τι να φορέσετε στα χριστουγεννιάτικα πάρτυ που έχετε προγραμματίσει να επισκεφτείτε. Μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, η πιο glam περίοδος του χρόνου επέστρεψε κι εμείς συγκεντρώσαμε 11 φορέματα για να την τιμήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά, η αγορά ενός νέου φορέματος που θα χρησιμοποιηθεί για μία και μόνο φορά, πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος δεδομένου του τεράστιου προβλήματος των αποβλήτων της βιομηχανίας της μόδας, Ακόμη το γεγονός ότι οι πούλιες – αν και πρόκειται για τα πιο συχνά υλικά που χρησιμοποιούνται αυτήν την εποχή –  είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για το περιβάλλον, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση για τη σωστή επιλογή.

Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον πολλές φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές, με τις πιο συνήθεις να είναι η επένδυση σε μάρκες ή οίκους με βιώσιμες ιδέες και ξεκάθαρη στάση απέναντι στο περιβάλλον και την προστασία του, η αγορά second – hand ή vintage ρούχων, ή ακόμη και η ενοικίαση ενός εντυπωσιακού ρούχου που προορίζεται να φορεθεί μόνο μια φορά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας επιλογές για φορέματα με γιορτινή και λαμπερή διάθεση στα οποία αξίζει να επενδύσετε, αγοράζοντας ή νοικιάζοντας τα για μια ακόμη πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

 1. AREA Fall/Winter 2021 Ready to wear

  imaxtree.com

 2. HALPERN Fall/Winter 2021 Ready to wear

  imaxtree.com

 3. Stella McCartney fall/Winter 2021 Ready to wear

  imaxtree.com

 4. Chanel Fall/Winter 2021 Ready to wear

  imaxtree.com

 5. Christian Siriano Fall/Winter 2021 Ready to wear

  imaxtree.com

 6. Versace Fall/Winter 2021

  imaxtree.com

 7. Ganni Fall/Winter 2021

  imaxtree.com

 8. Rotate Birger Christensen Fall/Winter 2021
 9. David Koma Fall/Winter 2021

  imaxtree.com

 10. Cos Fall/Winter 2021

  imaxtree.com

 11. 16Arlington F/W 2020

  imaxtree.com

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below