Η γλυκιά ανοιξιάτικη σεζόν έρχεται να βγάλει από τη χειμερία νάρκη όλα τα πιο τολμηρά και φωτεινά χρώματα που είχαμε απομακρύνει από τη ντουλάπα μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά το μαύρο φόρεμα της Τζέσικα Άλμπα αποδεικνύει ότι οι σκοτεινές αποχρώσεις δεν είναι απαγορευτικές το καλοκαίρι. Φυσικά, η αρχή των πιο ζεστών ημερών είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να δοκιμάσετε τις πιο τρυφερές παστέλ ή τις πιο ζωηρές έντονες αποχρώσεις. Όμως, κάποιοι λάτρεις της μόδας παραμένουν πιστοί σε αυτό που ξέρουν και αγαπούν: το μαύρο.
Μέσα σε έναν ανεστρόβιλο από νέον ροζ, λαμπερό λάιμ και συνδυασμούς διαφορετικών μοτίβων, το total black πάντα παραμένει το αήττητο κλασικό για όλες τις σεζόν. Και το μίντι φόρεμα της Άλμπα από την Brock Collection είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι η επιλογή πιο σκούρων αποχρώσεων δεν σημαίνει ότι θυσιάζουμε το ελαφρύ πνεύμα της άνοιξης.

Σε συνδυασμό με απλές μαύρες γόβες και μια χαλαρή πλεξούδα στα μαλλιά, το μαύρο φόρεμά της μοιάζει σαν μια κλασική και εξαιρετικά εύστοχη επιλογή για την επόμενη σεζόν: