Κάθε λίγο εμφανίζεται ένα ρούχο ή αξεσουάρ που καταλαβαίνετε αμέσως ότι θα γίνει δημοφιλές. Είναι πάντα ένα κολακευτικό κομμάτι, πρέπει να είναι ευέλικτο και σίγουρα  να ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους.

Τώρα λοιπόν που ο καιρός αποφάσισε να γίνει επιτέλους καλοκαιρινός , μπορούμε να δούμε αυτή την ολόσωμη φόρμα να κάνει την εμφάνισή της παντού – στους δρόμους, στο Instagram, στις διακοπές και σε κάθε καλοκαιρινό πάρτι.

Αυτό που μας αρέσει σε αυτή είναι το έντονο χρώμα – έρχεται σε τρεις πανέμορφες αποχρώσεις και είναι όλες εξίσου δυνατές. Υπάρχει ένα ζωντανό κίτρινο, ένα κλασικό κόκκινο και ένα όμορφο σκούρο πράσινο.

Περιγράφεται ως: “πλισέ ολόσωμη φόρμα με τιράντες” και διαθέτει ένα μεγάλο βολάν στο σημείο του στήθους, ελαστική μέση και επένδυση”.Έχει μια αρκετά χαλαρή εφαρμογή, ώστε να ξέρετε με σιγουριά ότι θα είναι πολύ άνετη και θα καλύψει επίσης οποιαδήποτε ατέλεια δεν θέλετε να εμφανίσετε.

Κοστίζει € 39,95, και θα μπορείτε να τη φορέσετε όπου κι αν πάτε, είτε πρόκειται για έναν καλοκαιρινό γάμο ή για τις διακοπές σας.

Είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλα τα μεγέθη στον ιστότοπο της Zara ή μπορείτε επίσης να τη δοκιμάσετε στα φυσικά καταστήματα. Προβλέπουμε όμως να εξαντληθεί σύντομα οπότε ίσως πρέπει να βιαστείτε.