Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Burberry, Riccardo Tisci παρουσίασε τη συλλογή Fall / Winter 2021 προς τιμήν όλων των γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης του μητέρας. “Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μου, εκείνη ήταν αυτή η απίστευτη δύναμη της φύσης. Ως ανύπαντρη μητέρα, μεγάλωσε εμένα και τις οκτώ αδερφές μου με σκοπό και υπερηφάνεια”, δήλωσε ο Tisci. “Έτσι, πάντα με γοήτευαν οι δυναμικές γυναίκες και μου έδιναν επίσης την αυτοπεποίθηση να εκφράσω τη δική μου θηλυκότητα. Δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν τις προσδοκίες και πάντα με εξέπληττε η αποφασιστικότητά τους. Είναι πολεμίστριες. ”

Ένα ερωτικό γράμμα στη γυναικεία φύση και τη δύναμη του να είσαι γυναίκα, η τολμηρή ερμηνεία του Tisci για τη σύγχρονη γυναίκα για την Burberry σπάει τα στερεότυπα και ξαναγράφει τη συμβατική αφήγηση. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Burberry της Regent Street στο Λονδίνο. Συνεχίζοντας να εμπνέεται από τα θέματα της ανδρικής επίδειξης για το φθινόπωρο / χειμώνα 2021, η συλλογή αποτίει φόρο τιμής στην αήττητη δύναμη της Μητέρας Φύσης, καθώς και στη βρετανική τέχνη.

Με την πρώτη ματιά, αυτή η νέα συλλογή, με τίτλο Femininity, είναι αφιερωμένη στο power dressing με δυνατούς ώμους, γούνινα παλτά, χρυσές καμπαρντίνες, μεταξωτά μεταξωτά, λαμπερά φορέματα, κάπες με μια εκρηκτική έκδοση του διάσημου καρό μοτιβου της Burberry και δεκάποντα τακούνια.

Μια εμφάνιση που επαναπροσδιορίζει την παράδοση, δίνοντας μια αίσθηση ρευστότητας και ενθαρρύνοντας την ελευθερία της έκφρασης.

Παρακάτω όλα τα looks της συλλογής:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below