Αυτή την άνοιξη, η δύναμη της φύσης γίνεται ο καταλύτης που φέρνει ξανά πίσω στη ζωή μας το φως, την αγάπη και τη διάθεση για παιχνίδι. Η νέα συλλογή του oίκου Kassis, πολυτελής, όμορφη και λαμπερή μετουσιώνεται, με τη σειρά της, σε μία ωδή στη χαρά. Τα κοσμήματα θριαμβεύουν ξανά, μέσα από την ετερόκλητη χρήση υλικών, χρωμάτων και σχεδίων, ενώ οι πολύτιμοι λίθοι δίνουν μορφή σε καινοτόμα κομμάτια που αυτόματα γίνονται κλασικά.

Kassis

Η καινούργια αυτή εκλεκτικότητα αγκαλιάζει τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς και το design room του οίκου Kassis ανοίγει αυτή τη σεζόν το παράθυρο της έμπνευσής του στο νοητό κόσμο ενός λαχταριστού candy shop: Διαμάντια συναντώνται με σμάλτο σε παστέλ χρώματα και τολμηρούς συνδυασμούς, για να καθίσουν πάνω σε λευκόχρυσο και ροζ χρυσό 18 καρατίων, σε μία σειρά από σκουλαρίκια και δαχτυλίδια με art deco γραμμές, minimal αισθητική και ξεκάθαρη φινέτσα.

Kassis

Η κομψότητα δίνει νέα πνοή σε παραδοσιακά κομμάτια, συστήνοντας μία εποχή όπου η πολυτέλεια δεν κρύβεται πίσω από βαρυσήμαντες δηλώσεις στυλ, παρά υιοθετεί τη φρεσκάδα που φέρουν μαζί τους αυτά τα στολίδια, σαν φυλαχτά της νέας αισιοδοξίας. Κάθε ένα ξεχωριστά κι ένα ανάλαφρο, αφράτο marshmallow που ανοίγει την όρεξή μας για χαρά, κλείνοντας το μάτι στην ατόφια, αυθεντική έκφραση της παιδικότητας.

Kassis

Kassis boutiques:
Βαλαωρίτου 16, Αθήνα
Βουκουρεστίου 18, Αθήνα
www.kassis.net

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below