Λίγες μόλις ώρες πριν το αναμενόμενο λανσάρισμα της συλλογής το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου, αρκετές μάρκες που συνεργάστηκαν με τη Δούκισσα για τη δημιουργία της αποκάλυψαν κάποια από τα σχέδια online.

Ένα προϊόν που κυκλοφόρησε ήδη στο ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα των Marks & Spencer είναι ένα μαύρο κρεπ φόρεμα το οποίο ονομάζεται ‘Smart Dress Dress’, και κοστίζει €29,95.

Το φόρεμα έρχεται σε μεγέθη από 6 έως 24 (σε αγγλικά νούμερα) και σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως μπλε και ροζ.

Toν περασμένο μήνα η Markle ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τα Marks & Spencer για μια capsule συλλογή workwear με σκοπό να ενισχύσει τη Smart Works, μια φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τις άνεργες και ευάλωτες γυναίκες ώστε να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο. Η Meghan έχει επίσης συνεργαστεί για τον ίδιο σκοπό με τους John Lewis and Partners, Jigsaw και την στενή φίλη της και σχεδιάστρια Misha Nonoo.

Η συλλογή, θα πωληθεί με βάση ένα προς ένα. “Για κάθε κομμάτι  που αγοράζεται από πελάτη άλλο ένα θα δωρίζεται θυμίζοντάς μας ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό,” αποκάλυψε η ίδια“.