Το ντύσιμο για το γραφείο κατά τη διάρκεια των πιο κρύων μηνών τείνει να περιορίζει τις επιλογές σας από τη μέση και κάτω σε ένα βασικό στυλ: τα flared pants (διαφορετικά κινδυνεύετε να καταλήξετε με κατεψυγμένους αστραγάλους). Έτσι λοιπόν, γνωρίζετε πολύ καλά ότι υπάρχουν τόσες άλλες μέρες που θα θέλατε να έχετε και κάποια άλλη επιλογή για να αποφύγετε ένα μονότονο στυλ στο γραφείο.

Ευτυχώς, μόλις αρχίσατε να σκέφτεστε ότι δεν αντέχετε να φορέσετε το ίδιο στυλ μαύρου παντελονιού για άλλη μέρα, μια νέα τάση του 2019 είναι εδώ για να σας σώσει.

Attico S/S19

Κάθε σεζόν νέες μοναδικές λεπτομέρειες έρχονται για να μεταμορφώσουν τα κλασικά παντελόνια κοστουμιού (σκεφτείτε την paperbag μέση ή τις ασύμμετρες πιέτες), αλλά τα λάστιχα και οι κορδέλες στο κάτω μέρος είναι τα πιο φρέσκα νέα.

Τα καινούρια αυτά στυλ παντελονιού εμφανίστηκαν στις πασαρέλες της άνοιξης πολλών σχεδιαστών, από τη Stella McCartney μέχρι τον Alexander Wang επιβεβαιώνοντάς μας ότι πρόκειται για μια επίσημη τάση. Δείτε μερικά από τα ωραιότερα που έχουμε εντοπίσει μέχρι στιγμής:

See By Chloe, attica

Attico

Uterque

Zara

Stella McCartney

Zara

Zara

Τibi