Καταλαβαίνουμε ότι ένα ρούχο πρόκειται να γίνει δημοφιλές όταν έχει τη δική του λίστα αναμονής. Τέτοια είναι και η περίπτωση του KITRI Lenora φορέματος, το οποίο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 1.500 ανθρώπων.

Το εμπνευσμένο από το πικνίκ φόρεμα έχει τετράγωνο ντεκολτέ, gingham print (αλλά είναι διαθέσιμο και σε ροζ ή πράσινο), λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το Μάρτιο και εξαντλήθηκε μέσα σε 48 ώρες.

“Είναι ένα ευέλικτο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, αλλά και να σας μεταφέρει εύκολα στο σαββατοκύριακο”, δήλωσε η ιδρύτρια της Kitri, Haeni Kim. “Νομίζω ότι είναι ακριβώς όσο girly χρειάζεται. Tο τετράγωνο ντεκολτέ είναι εξαιρετικά κολακευτικό, χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικό και το ζεστό ροζ gingham απλά φωνάζει καλοκαίρι.”

Το Gingham, ένα αγαπημένο μοτίβο του καλοκαιριού, υιοθετήθηκε από πολλά cool brands αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Ganni, Reformation και Dodo Bar Or. Δεν απευθύνεται πια σε 5χρονα κορίτσια που γιορτάζουν τα πάρτι γενεθλίων τους, και λειτουργεί ως ένα σύγχρονο καλοκαιρινό στυλ όταν συνδυάζεται σωστά.

Φορέστε το δικό σας με ένα ζευγάρι λευκά sneakers το πρωί και με πέδιλα με λουράκια και τετραγωνισμένη μύτη για το βράδυ.