Έχει κρύο, βρέχει και ο καιρός είναι μουντός. Μάλλον το τελευταίο πράγμα που έχετε όρεξη να κάνετε όταν ξυπνάτε κάθε πρωί είναι να ετοιμαστείτε και να πάτε στο γραφείο. Επειδή όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, το στοίχημα είναι να βρείτε λόγους για να πάτε στη δουλειά με διάθεση. Σήμερα θα εστιάσουμε στις ενδυματολογικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε ώστε να σχηματιστεί ένα χαμόγελο στα χείλη σας προτού φύγετε από το σπίτι και να βγείτε έξω στη βαβούρα της πόλης με ενέργεια να αδράξετε τη μέρα.

Γνωρίζουμε πως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο, ωστόσο πιστεύουμε πως αξίζει να δώσουμε μια ευκαιρία στη δύναμη που κρύβεται στα ρούχα μας. Μιλήσαμε για το dopamine dressing και αναφέραμε τα οφέλη του στη διάθεση και στα επίπεδα ενέργειάς μας. Σύμφωνα με την τάση που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στη μεταπανδεμική καθημερινότητα, τα ρούχα που μας κάνουν χαρούμενους είναι αυτά στα οποία αξίζει να επενδύουμε. Βάσει ερευνών, η επιλογή των κατάλληλων κομματιών που θα προστεθούν στην ντουλάπα μας μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της ντοπαμίνης στον οργανισμό μας με φυσικό τρόπο.

Στα μεγάλα κρύα τα κομμάτια που μας ανεβάζουν το κέφι είναι σίγουρα ένα καλό μάλλινο παλτό, ένα κασμιρένιο πουλόβερ, ένα ζευγάρι clogs με γούνα, μια μίντι πλεκτή φούστα σε πλέξη ριμπ, όπως αυτή που φόρεσε πριν λίγες ημέρες η Kate Middleton, και ένα άνετο wide-leg παντελόνι. Μακάρι να μπορούσαμε να βγούμε έξω με τις πιτζάμες μας, όμως πρώτον αυτό δεν έχει πολύ πλάκα και δεύτερον δεν αποτελεί το πιο κατάλληλο σύνολο για να φορέσουμε δημόσια – και ιδιαίτερα μπροστά τον CEO μας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 λόγους για να ξυπνάτε με λίγη περισσότερη διάθεση τους επόμενους μήνες:

Khaite
Gabriela Hearst
Max Mara
Bottega Veneta
Citizens of Humanity
Isabel Marant
COS
Mango
Scholl
Mango

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below