Παρόλο που τυπικά βρισκόμαστε σε εποχή κρύου καιρού, οι θερμοκρασίες άνω του μέσου όρου μπορεί να σας έχουν ξεγελάσει. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικότερο από ποτέ να επενδύσετε σε ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τόσο αυτές τις πιο ζεστές ημέρες όσο και τις πιο ψυχρές: Υποδεχτείτε λοιπόν, την καφέ σουέτ φούστα της βασίλισσας Λετίσια: ένα εύκολο, κομψό κομμάτι που μπορείτε (και θα έπρεπε) να μεταφέρετε στους πιο ζεστούς μήνες.

Η φούστα της ήταν midi, με κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ζώνη στη μέση διακοσμημένη με μεταλλικά studs κι ένα σκίσιμο που τη βοηθούσε στην κίνηση. Και παρόλο που η Βασίλισσα της Ισπανίας συνήθως προτιμάει ευάερα, ελαφριά υφάσματα όπως σιφόν και κρέπ (και μάλλινα το χειμώνα), η επιλογή του δέρματος φαίνεται να της ταιριάζει εξίσου. Η Λετίσια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρο τοπ, ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο, έναν χρυσό φάκελο με κροκό υφή- μια άλλη μεγάλη τάση που η Κέιτ Μίντλετον έχει επίσης λανσάρει- και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια για μια πινελιά λάμψης.

Getty Images

Εάν λοιπόν υπάρχει ένα πράγμα που θα αγοράσετε αυτό το μήνα, ας είναι μια  σουέτ φούστα αφού είναι ένα κομμάτι που μπορείτε εύκολα να φοράτε όλο το χρόνο. Και παρά το γεγονός ότι η Uterque φούστα της Λετίσια έχει ήδη εξαντληθεί, η αγορά είναι γεμάτη με πολλές κομψές εκδοχές της όπως η παρακάτω που εντοπίσαμε στην ολοκαίνουρια συλλογή Zara:

ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΥΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΥΚ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΖARA 39,95 EUR