Η Kate Middleton θεωρείται εδώ και καιρό μούσα του στυλ- με όλες τις εμφανίσεις της -από το look αρραβώνα μέχρι το νυφικό της να αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές. Κι ενώ συνήθως ανατρέχουμε στο ντύσιμό της για επίσημες εμφανίσεις, εκείνη ξέρει πώς να παραμείνει κομψή και σε casual περιστάσεις, ενώ τα αγαπημένα της sneakers είναι και πολύ προσιτά.

Getty Images

Η Δούκισσα του Cambridge έχει εντοπιστεί πολλές φορές με τα Cotu Classic sneakers της Superga. Το στυλ έχει ένα χαμηλό προφίλ και έρχεται σε μια “πληθώρα από must-have χρώματα,” αν και η Middleton προτιμά να φοραέι την λευκή τους έκδοση. Τα παπούτσια έχουν ένα ελαστικό πέλμα για βέλτιστη άνεση ενώ η σόλα τους προσφέρει ανθεκτικότητα.

Getty Images

Το ιταλικό brand φαίνεται να ξέρει τι κάνει, καθώς κατασκευάζει παπούτσια από το 1911. Και αν η επιλογή της Middleton δεν είναι το στυλ σας, η Superga προσφέρει πολλές άλλες επιλογές -όπως platform ή mules.

Η Middleton έχει φορέσει παντού, από τον Καναδά μέχρι το Λονδίνο, και φαίνεται ότι ο αγαπημένος τρόπος να τα σετάρει είναι με cropped παντελόνια (αν και θα ταίριαζαν υπέροχα με σορτς ή μίνι). Ωστόσο, θα θέλαμε πολύ να τη ρωτήσουμε πώς τα διατηρεί πάντα τόσο καθαρά.

Superga 2750-COTU CLASSIC