Όταν σκέφτεστε το λευκό T-shirt ή το τζιν παντελόνι που δεν αποχωρίζεστε ποτέ, νιώθετε ασφάλεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Είναι η εύκολη και συνάμα η πιο άνετη επιλογή για τις περισσότερες από εσάς. Εξίσου σημαντικά είναι τα κοσμήματα που φοράτε καθημερινά. Πρόκειται για αυτές τις κλασικές επιλογές που ταιριάζουν με τα πάντα και η θέση τους είναι στο πρώτο συρτάρι του μπουντουάρ σας. Τα φυλάσσετε με προσοχή διότι θέλετε να τα διατηρήσετε αναλλοίωτα από τη φθορά του χρόνου. Μπορούν να είναι μίνιμαλ και κομψά, αλλά και πιο ιδιαίτερα αναλόγως την αισθητική και το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Τίποτα δεν αλλάζει ένα σύνολο, όπως τα κατάλληλα κοσμήματα. Οι editors του Marie Claire ορκίζονται στη δύναμη των αξεσουάρ και δη των κοσμημάτων. Γνωρίζουν καλά πως ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να εξατομικεύσεις ένα look είναι μέσω των λεπτομερειών. Η επιλογή των κατάλληλων ρούχων και κοσμημάτων έχει την ικανότητα να αλλάξει τη διάθεση (προς το καλύτερο).

Γιατί αξίζουν την προσοχή σας; Δίνουν ζωή ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Μπορούν να ικανοποιήσουν την όρεξή σας για πειραματισμούς – η ανάμειξη χρυσού, ροζ χρυσού και λευκού χρυσού επιβάλλεται στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του 2023. Ενώ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τα περισσότερα ρούχα. Στα καταστήματα του Golden Hall βρήκαμε όλα τα σχέδια που θα γίνουν μέρος της καθημερινής «στολής» σας.

 

Courtesy
1
Anatol

Ένα κλασικό δαχτυλίδι, όπως αυτό από λευκό χρυσό 18Κ με διαμάντια, δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Λατρεύουμε το γεγονός ότι παραμένει διαχρονικό, κομψό και πολυτελές όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Courtesy
2
i-D Finejewellery

Αν αγαπάτε το χρυσό όσο κι εμείς, αυτό το χρυσό δαχτυλίδι 18Κ θα μπει στη συλλογή των κοσμημάτων που φοράτε καθημερινά.

Courtesy
3
Lalaounis

Πολλές φορές ψάχνουμε ένα κόσμημα που θα δώσει την τελική πινελιά σε ένα πιο επίσημο σύνολο. Αυτό το χρυσό κολιέ 18Κ με διαμάντια εμπνέεται από τη φυλή Bamana της δυτικής Αφρικής και θα δείξει εξίσου εντυπωσιακό είτε φορεθεί μόνο του είτε μαζί με άλλες αλυσίδες.

Courtesy
4
Kessaris

Ίσως η πιο διαχρονική επιλογή που μπορεί να έχει κάποιος στη συλλογή του είναι αυτό το βραχιόλι-αλυσίδα από λευκό χρυσό 18K με διαμάντια.

Courtesy
5
Pentheroudakis

Chic και διαχρονικό, αλλά σε καμία περίπτωση βαρετό, αυτό το δαχτυλίδι με ορυκτές πέτρες θα ταιριάξει με όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα της συλλογής σας.

Courtesy
6
Liana Vourakis

Ένα χρυσό κολιέ με μπριγιάν είναι πάντα μια έξυπνη επιλογή. Ταιριάζει με τα πάντα, ενώ μπορεί να φορεθεί από κάθε ηλικία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below