Η Kate Middleton είναι εδώ και καιρό μια από τις αγαπημένες μας μούσες του στυλ με όλες τις εμφανίσεις της να αποτελούν την απόλυτη πηγή έμπνευσης. Κι ενώ συνήθως ανατρέχουμε στο ντύσιμό της για επίσημες περιστάσεις, εκείνη ξέρει πώς να παραμείνει κομψή και σε casual πεμφανίσεις, ενώ τα αγαπημένα της sneakers είναι και πολύ προσιτά.

Η Δούκισσα του Cambridge έχει εντοπιστεί πολλές φορές με τα Cotu Classic sneakers της Superga. Το στυλ έχει ένα χαμηλό προφίλ και έρχεται σε μια πληθώρα από must-have χρώματα, αν και η Middleton προτιμά να φοράει την λευκή τους έκδοση.

Getty Images

Τα συγκεκριμένα sneakers έχουν ένα ελαστικό πέλμα για βέλτιστη άνεση ενώ η σόλα τους προσφέρει ανθεκτικότητα.Το ιταλικό brand φαίνεται να ξέρει τι κάνει, αφού κατασκευάζει παπούτσια από το 1911. Και αν η επιλογή της Middleton δεν είναι το στυλ σου, η Superga προσφέρει πολλές άλλες επιλογές -όπως platform sneakers ή mules.

Getty Images

Η Middleton φοράει τα δικά της κάθε καλοκαίρι και φαίνεται ότι ο αγαπημένος της τρόπος να τα σετάρει είναι με cropped παντελόνια (αν και θα ταίριαζαν υπέροχα με σορτς ή μίνι). Ωστόσο, θα θέλαμε πολύ να μάθουμε πώς καταφέρνει να τα διατηρεί πάντα τόσο καθαρά.