Το πλεκτό φόρεμα μας εξασφάλισε στιγμές ζεστασιάς και τρομερής άνεσης μέσα στην καραντίνα. Για πολλούς μήνες αποτέλεσε την νούμερο ένα επιλογή για την εξ αποστάσεως εργασία, τις απογευματινές βόλτες για περπάτημα αλλά και τις συχνές επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ. Το κομμάτι που τόσο αγαπήσαμε συνεχίζει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, που θα κυριαρχήσει στα σύνολα της σεζόν.

Υπάρχει πλήθος χρωμάτων και στιλ για να επιλέξετε, ώστε να μην χρειαστεί να αποχωριστείτε την απαλή υφή του και την ελευθερία κινήσεων που προσφέρει, τώρα που επιστρέφουμε με δυναμικούς ρυθμούς στην κανονικότητα.

Συνιστά ιδανική επιλογή για σύνολα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί με ένα ζευγάρι sneakers και το δερμάτινο jacket σας μέχρι το βράδυ με ένα ζευγάρι platform heels -που συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλη τάση- και τα αγαπημένα σας κοσμήματα. Εννοείται ότι συνδυασμένο με ένα ζευγάρι loafers και ένα καμηλό παλτό συνεχίζει να αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για ένα ολοκληρωμένο office look.

 

Πλεκτό φόρεμα με γιακά Η&M, €29.99
Μίντι πλεκτό φόρεμα από 100% μαλλί merino Marks&Spencer, €119.95
Φόρεμα πλεκτό κουμπιά Mango, €39.99
Φόρεμα πλεκτό άνοιγμα Mango, €29.99
Πλεκτό φόρεμα με γιακά H&M, €29.99

Για μία πιο safe επιλογή σας προτρέπουμε να κινηθείτε σε γήινους τόνους ωστόσο, αν έχετε όρεξη για πειραματισμούς υπάρχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών που είναι εμπνευσμένη με μοτίβα από την δεκαετία του 70′.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below