Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’00, οι τσάντες ώμου ήταν στην πρώτη γραμμή της μόδας, και τις κρατούσαν It Girls όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Τζένιφερ Ανιστον. Τώρα, oι ίδιες τσάντες κάνουν μια δυναμική επιστροφή – και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες για αυτό.
Έχουμε δει τις τελευταίες σεζόν τσάντες κατασκευασμένες από χάντρες, τσάντες μέσης και ξύλινες totes, αλλά αυτό που αγαπάμε σ ‘αυτές είναι η πρακτικότητα τους σε συνδυασμό με την απλότητα στο σχέδιο. Το κοντό λουράκι και το μικρό τους μέγεθος τους χαρίζει ένα cool και ανεπιτήδευτο στυλ κι ενώ είναι συμπαγείς είναι εκπληκτικά ευρύχωρες.

Πολλά εμβληματικά στυλ επανεκδίδονται, όπως η Saddle του Dior και η Baguette του Fendi, και συναντούν νέα προϊόντα από την Prada ή άλλα προσιτά brands για να κρατηθούν από τα χέρια των πιο ενημερωμένων fashion girls.

Splash News

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές και κρατήστε τη δική σας με ένα σατέν slip φόρεμα και πέδιλα με λουράκια αλάΡέιτσελ Γκριν.