Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε και επίσημα στα πολυκαταστήματα notos με τις νέες εντυπωσιακές βιτρίνες, που μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γιορτινό και συγχρόνως παραμυθένιο. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις συνδυάζουμε στο μυαλό μας με ατέλειωτες βόλτες στη στολισμένη πόλη. Για το λόγο αυτό τα πολυκαταστήματα notos φροντίζουν να συνδυάσουν την απόλυτη εμπειρία shopping με τη γιορτινή χριστουγεννιάτικη διάθεση μέσα σε ένα μαγικά στολισμένο περιβάλλον.

Φέτος, οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των notos καταφέρνουν να μεταφέρουν όποιον σταθεί μπροστά τους σε ένα χώρο βγαλμένο από παραμύθι. Χριστουγεννιάτικες μπάλες, πολύχρωμα σπίτια, καρυοθραύστες, αερόστατα και λαμπερά αστέρια στον ουρανό συνθέτουν το γιορτινό χαρακτήρα των πολυκαταστημάτων και μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις διακόσμησης για κάθε γούστο, ύφος και ηλικία σας περιμένουν στα Xmas Markets Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ο 7οs όροφος του πολυκαταστήματος notos Αθήνας γέμισε με φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα χιονισμένα και μη, αστέρια, δώρα και πολλά στολίδια. Στην Θεσσαλονίκη, στη στοά Χιρς ξεχωριστή θέση έχει το μικρό «χωριό» του πολυκαταστήματος, που αποτελείται από πολύχρωμες ρόδες, χριστουγεννιάτικα χρωματιστά σπιτάκια, καρουσέλ, χιονισμένα έλατα, την πίστα πατινάζ και τους χριστουγεννιάτικους στρατιώτες παραταγμένους και έτοιμους να σας παρασύρουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο.

Αδιαμφισβήτητα, τα πολυκαταστήματα notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για τις εορταστικές αγορές. Μια τεράστια ποικιλία από επώνυμα ξένα και ελληνικά brand, περιμένουν όσους λατρεύουν τη μόδα και τα Χριστούγεννα. Enjoy the Fashion Ride που χαρίζουν για φέτος τα πολυκαταστήματα notos, αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών και κάντε τη χριστουγεννιάτικη shopping εμπειρία αξέχαστη!

Βρείτε τα  social media των πολυκαταστημάτων notos σε Instagram, Facebook, Tik Tok και YouTube.

Web: www.notos.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below