Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του μήνα της μόδας, στο Παρίσι, την προσοχή μας πέρα από τα εντυπωσιακά σύνολα που είδαμε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων όπως Dior, Balmain και Isabel Marant κέντρισαν και οι μοναδικές εμφανίσεις των street stylers. Μοντέλα, fashion bloggers, δημοσιογράφοι και στιλίστες επέστρεψαν στην πρωτεύουσα της μόδας, για να απολαύσουν από κοντά τα shows, ύστερα από ένα έτος αποχής γεμίζοντάς μας με έμπνευση.

Το Παριζιάνικο στιλ με τις κομψές γραμμές του και την ανεπιτήδευτη αύρα του είχε την πρώτη θέση στις στιλιστικές επιλογές των looks που γέμισαν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Πλήθος party, εκδηλώσεων και show πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες, με τις εμφανίσεις των καλεσμένων, να υποδεικνύουν τις τάσεις της σεζόν.

Παρακάτω τα looks που ξεχωρίσαμε:

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Το καφέ και το πράσινο αναδείχτηκαν επισήμως ως τα απόλυτα φθινοπωρινά χρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσουμε φέτος, ενώ οι ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε και του λιλά αποτέλεσαν την ιδανική επιλογή που θα χαρίσει ζωντάνια στις εμφανίσεις μας.

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Τα vintage κομμάτια, στο πνεύμα της προσέγγισης ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος, και οι άνετες κλασικές γραμμές κυριάρχησαν σε συνδυασμούς με τα διαχρονικά biker boots και τα platform heels αλλά και τις top-handle τσάντες, που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below