Όταν ένα μοντέλο με διεθνή καριέρα δημιουργεί δική του σειρά prêt-a-porter, έχουμε πάντα υψηλές προσδοκίες, κυρίως γιατί περιμένουμε να μετουσιώσει όλη την εμπειρία και την σοφία που αποκόμισε από το modeling και τα fittings σε ρούχα που πραγματικά κολακεύουν τις γυναίκες.

Και σε αυτό, η Υβόννη Μποζνιακ δεν μας απογοήτευσε. Στην έβδομη συλλογή της, Yvonne Bosnjak Athens η σχεδιάστρια παραδίδει αυτό που έχει υποσχεθεί από την αρχή: ευκολοφορετα κομψά και θηλυκά κομμάτια που ανταποκρίνονται πλήρως στο μανιφέστο της προσιτής πολυτέλειας που υπηρετεί.

H Υβόννη ήρθε στην Ελλάδα για μια δουλειά και τελικά έμεινε 12 χρόνια αφού βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου με τον οποίο έχει μία κόρη. Με τα διαπιστευτήρια της πρόσφατης διάκρισής της ως μία από τις πιο αξιόλογες και ανερχόμενες σχεδιάστριες της Ευρώπης, η καλλονή με καταγωγή από την Κροατία και τη Γαλλία, φαίνεται να έχει αξιοποιήσει όλα τα insight tips από την εποχή του modeling, στο δικό της brand. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει και η ίδια προτιμά τη διαχρονικότητα από τη μόδα: “”λατρεύω τις λεπτομέρειες και ποτέ δεν ακολουθώ τα trends! Αντίθετα, ερμηνεύω τα trends σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα και δημιουργώ συλλογές ρούχων με γνησιότητα και αποκλειστικότητα. Θέλω τα ρούχα μου να μένουν στο χρόνο. Να τα κοιτάζεις μετά από καιρό και να θες να τα φορέσεις ξανά. Να επενδύεις σε αυτά”.

Πράγματι, το πετυχαίνει με μια σειρά από μονοχρωματικά φορέματα σε καθαρές γραμμες με θηλυκά cut outs και χυτά υφάσματα για τη σεζόν Ανοιξη/Καλοκαίρι 2019, που γίνονται η go-to επιλογή μας για όλες τις επίσημες περιστάσεις όχι μόνο του φετινού καλοκαιριού αλλά και για πολλά χρόνια ακόμα. 

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τόσο το κλασικό και διαχρονικό άσπρο και μαύρο, που η σχεδιάστρια αγαπά σε κάθε συλλογή της, όσο και ανοιξιάτικα παστέλ και ένα εκπληκτικό cobalt blue.

Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια:

 

info
Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 στο www.yvonnebosnjak.com, στο flagship store στη Γλυφάδα, Λαοδίκης 38 και σε 50 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.