Γεμάτος πάθος και σε διαρκή αναζήτηση, ο Θεόδωρος Λεβεντάκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη οπτική του και τη σχεδιαστική του γραφή στη μόδα. Με έδρα του πλέον το Παρίσι, σχεδιάζει σύγχρονες, πρωτοποριακές συλλογές για γυναίκες και άνδρες, βασισμένες στη δική του ιδιαίτερη αισθητική. Αγαπημένο παιδί του ‘Αγγελου Φρέντζου, δημιούργησε το προσωπικό του brand, σε πολύ νεαρή ηλικία.Ξεκινώντας την καριέρα του στην ηλικία των 18 ετών, κι ενώ σπούδαζε σχέδιο μόδας, ξεκίνησε μια συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Άγγελο Μπράτη. Στη συνέχεια, εργάστηκε με τους Filep Motwary και Maria Mastory Studio ως βοηθός σχεδιαστής και δημιουργός headpieces για τη συλλογή s/s2010.

Πριν και μετά από την αποφοίτησή του, συνέχισε να δουλεύει μεταξύ της Αθήνας και του Μιλάνου με τον σχεδιαστή Άγγελο Φρέντζο για πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, το 2013, άρχισε να σχεδιάζει τις προσωπικές του συλλογές και να επιμελείται φωτογραφικά editorials. Στο μεταξύ εργάστηκε επίσης ως βοηθός σχεδιαστής με τον Γιώργο Ελευθεριαδη στην Αθήνα και στη συνέχεια ως καλλιτεχνικός διευθυντής και επικεφαλής σχεδιαστής στο ατελιέ Konstantinos Melis στην Ελλάδα μέχρι το 2018.

 

Πλέον, εδρεύει στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της υψηλής ραπτικής και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο το ότι θα κάνει δυναμική την παρουσία του στη σκηνή της μόδας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below