Οι μπότες είναι ένα διαχρονικά βασικό στυλ παπουτσιών της γκαρνταρόμπας και ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την εξερεύνηση των καλύτερων επιλογών της ερχόμενης σεζόν, είτε έχεις σκοπό να επενδύσεις σε ένα νέο ζευγάρι, είτε για να επαναφέρεις τα στυλ που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και παραμένουν επίκαιρα.

Τα τελευταία χρόνια οι μπότες τείνουν να γίνουν ένα από αυτά τα αντικείμενα που δεν έχουν εποχή. Είναι αλήθεια ότι οι πιο ανθεκτικές και αδιάβροχες εκδόσεις τους είναι πολύ πιο χρήσιμες το χειμώνα, αλλά αυτός ο τύπος παπουτσιών εξακολουθεί να έχει τη θέση του και στη ντουλάπα του πιο ζεστού καιρού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ίσως είναι μια καλή στιγμή να μιλήσουμε για αυτές πριν καν φτάσουμε το φθινόπωρο.

Εξετάζοντας τις τάσεις από τις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2021 και φθινόπωρο/χειμώνα 2021, βλεπει κανείς ότι υπάρχουν μερικές βασικές σιλουέτες για το υπόλοιπο καλοκαίρι και για το χειμώνα που έρχεται.

Παρακάτω, τα τρία βασικά στυλ που εντοπίσαμε από ολόκληρη τη χρονιά, τις οποίες φορέσαμε και θα συνεχίσουμε να φοράμε για ολόκληρο το 2021.

Cowboy Boots

Isabel Marant SS21
Isabel Marant FW21

 

Chunky Boots

Celine SS21

 

Philip Lim FW21

 

Spike-toe Boots

Balmain SS21
Balenciaga Pre Fall 21

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below