Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, το Netflix διοργάνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς «Emily in Paris» στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων, φέρνοντας αέρα Χόλιγουντ στη γαλλική πρωτεύουσα. Από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της σειράς Darren Star και οι ηθοποιοί Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park και Camille Razat.

Philippine Leroy-Beaulieu
Ashley Park
Camille Razat

Καθώς οι θαυμαστές περιμένουν την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου, η Lily Collins μάς έδωσε μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει στον τομέα του styling. Ή και όχι. Η ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με τα έντονα χρώματα, τα βολάν και τους μεγάλους φιόγκους, έκανε μια très chic εμφάνιση που ξεφεύγει απ’ όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια εκρού δημιουργία με κοψίματα από τη F/W 22 συλλογή του Saint Laurent.

Lily Collins

Με την παρουσία τους στην πρεμιέρα εντυπωσίασαν οι Kim Cattrall, Sofia Carson, Harry Jowsey, το… «Πράγμα» από τη σειρά «Wednesday» και αρκετοί influencers από όλο τον κόσμο.

Getty Images
Το «Πράγμα» από τη σειρά Wednesday

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below