Λευκό t-shirt και ντένιμ παντελόνι: Με άλλα λόγια το κατεξοχήν off-duty σύνολο των μοντέλων και των celebrities. Το έχουμε δει ν’ αλλάζει πολλά πρόσωπα στη διάρκεια του χρόνου ανάλογα με τις εκάστοτε τάσεις, ωστόσο ο πυρήνας του παραμένει πάντα ο ίδιος. Από τα ’90s αυτή είναι η «στολή» που επιλέγουν τα μοντέλα ξανά και ξανά όποτε βρίσκονται εκτός πασαρέλας. Πρόκειται για έναν κλασικό και ευέλικτο συνδυασμό που έχει κερδίσει πολλές φαν και ανάμεσα σε εμάς, τις «κοινές θνητές».

Getty Images

Η Gigi Hadid μάς έδειξε πώς θα το φορέσουμε το φθινόπωρο του 2023. Συνδύασε λευκό, εφαρμοστό μπλουζάκι με χαμηλοκάβαλο, ντένιμ παντελόνι σε χαλαρή γραμμή κα oλοκλήρωσε το casual look με ένα ζευγάρι ρετρό sneakers, cat eye γυαλιά ηλίου, χρυσά κολιέ ένα πλεκτό beanie.

SplashNews.com

Αν πρέπει να κρατήσετε δύο πράγματα από αυτή την εμφάνιση, αυτά είναι η άνετη, oversize σιλουέτα στα παντελόνια, που πάει χέρι χέρι με το πιο χαλαρό στυλ ντυσίματος το οποίο έχει εδραιωθεί για τα καλά στην μετά covid πραγματικότητα, και την παντοδυναμία του λευκού tank top ή στην προκειμένη εφαρμοστού t-shirt, που υποδεικνύει την ανάγκη των σχεδιαστών για ένα ολικό reset της μόδας με επιστροφή στα basics.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below