Μία καινούρια προσέγγιση στο κλασικό και πολυφορεμένο μικρό μαύρο φόρεμα έρχεται να ταράξει τα νερά στον κόσμο της μόδας. Πρόκειται φυσικά για την cut-out εκδοχή του, που έκανε το ντεμπούτο της στην συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 της σχεδιάστριας Nensi Dojaka και από τότε έχει υιοθετηθεί από πλήθος celebrities και influencers όπως η Rihanna, η Dua Lipa και η Camille Charriere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nensi Dojaka (@nensidojaka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Η δημιουργία της σχεδιάστριας, που κέρδισε το φετινό LVMH βραβείο, πετυχαίνει να αναδείξει το γυναικείο σώμα με έναν εκπληκτικό τρόπο. Στην λίστα με τους σχεδιαστές, που έχουν πειραματιστεί με αυτή την νέα εκδοχή του διαχρονικού wardrobe staple, έρχεται να προστεθεί και ο Αυστραλιανός Christopher Esber.

Το cut-out μαύρο φόρεμα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την στολή που θα επιλέξουμε για να ντύσουμε τις νυχτερινές εμφανίσεις, που τόσο έχουμε στερηθεί. Η ηθοποιός Katie Holmes υιοθέτησε την νέα τάση, αφήνοντας για λίγο το κλασικό της σύνολο -λευκό t-shirt και τζιν- επιλέγοντας μία από τις δημιουργίες του Esber για να παρευρεθεί σε ένα New York fashion event, όπως μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below