Όταν μία σεζόν τελειώνει, δεν γνωρίζουμε πάντα τι μας περιμένει την επόμενη, όσον αφορά στις τάσεις πάντα. Σίγουρα, παρακολουθούμε τα runways και προσπαθούμε να προβλέψουμε ποιες τρελές τάσεις θα διεισδύσουν εκεί που ψωνίζουμε, αλλά μερικές φορές το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ρίξουμε μια ματιά στο Instagram για να εντοπίσουμε τα κομμάτια που σίγουρα θα κάνουν τη μεγάλη εμφάνισή τους. Και πραγματικά αυτή τη φορά έπεσε στην αντίληψή μας ένα παλτό από το εμπορικό σήμα με έδρα την Κοπεγχάγη, το Saks Potts που τα κορίτσια του Instagram έδειξαν να λατρεύουν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saks Potts (@sakspotts) on

Στους δρόμους των τελευταίων εβδομάδων μόδας το συγκεκριμένο στυλ παλτό με τους χνουδωτούς γιακάδες και μανίκια, κυριάρχησε στα feed μας. Αυτά τα statement κομμάτια φαίνονται τέλεια σε συνδυασμό με τα πάντα, από  denim μέχρι κολάν και εφόσον πολλές influencers, μοντέλα και editors τα επέλεξαν, πιστεύουμε ότι πρόκειται να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη δημοτικότητα στις ερχόμενες σεζόν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saks Potts (@sakspotts) on

Προς το παρόν, έρχονται σε μονοχρωμίες από δέρμα όπως σε ροζ και καφέ, καθώς και σε υπερμεγέθη καρό και με λεοπαρ μοτίβα, ενώ νέα χρώματα και συνεχώς.
Δείτε παρακάτω το νέο It παλτό σε δράση:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Blutstein (@double3xposure) στις