Τη δεκαετία του 1950, τα  kitten heels αποτελούσαν την πρώτη επιλογή για τις επoνομαζόμενες ¨kittens”, τα νεαρά κορίτσια που δεν είχαν εξοικειωθεί ακόμη με τα stilletos.  Τα παπούτσια αυτά που συνδύαζαν άνεση και κομψότητα μεσουρανούσαν και στην θρυλική δεκαετία του 1990 με πλήθος από supermodels όπως Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, να τα προτιμούν για τις εμφανίσεις τους.

Τις τελευταίες σεζόν έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, στις πασαρέλες πολλών σχεδιαστών όπως Dior, Jimmy Choo, Balenciaga και Valentino. Εμείς, δηλώνουμε ευγνώμονες που τα kitten heels επιστρέφουν μέσα στο γενικότερο κλίμα των come back παλαιότερων trends αφού αποτελούν ιδανική επιλογή για κομψές εμφανίσεις που δίνουν λίγο ύψος, προσφέροντας συγχρόνως άνεση. Μπορούν πραγματικά να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ανανεώνοντας οποιoδήποτε σύνολο στο λεπτό.

Ο δικός μας αγαπημένος συνδυασμός, περιλαμβάνει ένα casual σύνολο ως βάση. Λευκό T-shirt και τζιν, συνδυασμένα με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι kitten heels, σε ένα έντονο χρώμα, που θα δώσει ένα pop of color σε ένα κατά τ’ άλλα απλό, καθημερινό look. Οι επιλογές είναι άπειρες και μία βόλτα στην αγορά θα σου εξασφαλίσει σίγουρα, το ζευγάρι που ονειρεύεσαι.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας looks, για να πάρεις έμπνευση για τα καλοκαιρινά σου outfits.

 

Getty Images

 

Getty Images
Getty Images
Getty Images

 

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below