Η φούστα αποτελεί ένα κομμάτι που κατέχει αδιαμφισβήτητα μία σταθερή θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτό το φθινόπωρο μας ξανασυστήνεται με νέα στιλ που προτάσσουν τη διάθεση για πάρτι, την όρεξη για δημιουργία και την ανάγκη για ελευθερία. Πλήθος σχεδιαστών εισήγαγε νέα σχέδια που θα μας συνοδέψουν στις εμφανίσεις μας για αυτή την σεζόν.

Οι πασαρέλες για το φθινόπωρο 2021 γέμισαν με κλασικά σχέδια με πολλά twists, φούστες βγαλμένες από άλλες δεκαετίες, πολύ χρώμα και ευφάνταστους συνδυασμούς που ανοίγουν νέους στιλιστικούς ορίζοντες.

Παρακάτω ακολουθούν οι τάσεις που ξεχωρίσαμε.

Οι οίκοι Chanel και Louis Vuitton παρουσίασαν μία couture εκδοχή της κλασικής μίντι φούστας από τούλι με έντονα βολάν που προσδίδουν όγκο και κίνηση συνδυασμένη με πιο casual oversize κομμάτια για ένα σύνολο που μπορεί να μας συνοδέψει όλες τις ώρες της ημέρας.

imaxtree.com
imaxtree.com

Η mini φούστα αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη τάση στις φούστες για αυτή τιην σεζόν, όπως μας διαβεβαιώνουν τα looks από τις πασαρέλες των Alled Martinez και Vetements.

imaxtree.com
imaxtree.com

Η μίντι πλισέ φούστα μας ξανασυστήνεται με διάφορα twists από τους οίκους Max Mara και Rokh.

imaxtree.com
imaxtree.com

Τα μοτίβα και οι φούστες σε Α γραμμή που ξεπηδούν από τα 60s γέμισαν τις πασαρέλες της Chanel και του Philosophy di Lorenzo Serafini  με παιχνιδιάρικη διάθεση και χρώμα.

imaxtree.com
imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below