Πριν από λίγα χρόνια, τα Teva και άλλα σπορ σανδάλια δεν κατατάσσονταν στην κατηγορία των κομψών παπουτσιών με κανένα τρόπο. Αλλά όπως και με κάθε “άσχημη” τάση (βλέπε: Birkenstocks, chunky sneakers, clogs), οι trendetters έκριναν για φέτος ότι το στυλ είναι δημοφιλές και για άλλη μια φορά και ο υπόλοιπος κόσμος της μόδας ακολούθησε. Σήμερα, με τη βοήθεια κορυφαίων οίκων όπως η Chanel, η Prada και η Cecilie Bahnsen, τα σπορ σανδάλια αποκτούν μια πολυτελή ανατροπή και το σετ της μόδας με τη σειρά του δείχνει στον κόσμο πώς να τα φορέσει.

Το styling πρέπει να σημειώσουμε πως είναι ένα βασικό συστατικό για να κάνουμε τα πρακτικά μας σανδάλια να μοιάζουν λιγότερο σαν να πρόκειται να κάνουμε πεζοπορία και περισσότερο high fashion.

Σε γενικές γραμμές το μυστικό βρίσκεται στη σωστή ισορροπία. Αυτή τη σεζόν τα ρομαντικά, ογκώδη φορέματα κυριαρχούν κι ένα ζευγάρι sporty πέδιλα μπορεί να ισορροπήσει τέλεια ένα τέτοιο κατά τα άλλα girly look. Προτίμησε ελαφριές υφές και θηλυκές σιλουέτες για να πετύχεις τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού.

 

View this post on Instagram

Call me spaghetti 🍝

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez) on

View this post on Instagram

sandal season 🌻👡

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck) on

View this post on Instagram

🐆

A post shared by LYN (@geishagrl) on

View this post on Instagram

In the middle of the desert 🐪 #YearLongRoadtrip

A post shared by Sisilia Piring (@sisiliapiring) on

View this post on Instagram

Belly out🌻

A post shared by ANNE JOHANNSEN 🌸 (@annejohannsen) on

View this post on Instagram

Raiponce's life

A post shared by Loulou De Saison – Chloé (@louloudesaison) on