Η εύρεση του τέλειου βραδινού φορέματος είναι μόνο το πρώτο μέρος του δύσκολου task που λέγεται party-dressing αφού τώρα ο στόχος είναι να εντοπίσεις και το σωστό πανωφόρι που θα σε βοηθήσει να συνθέσεις μια υπέροχη εορταστική εμφάνιση. Το παλτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου σου, γιατί ας το παραδεχτούμε, το να τρέμεις από το κρύο ποτέ δεν μπορεί να είναι κομψό. Συχνά παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου εύκολο να γνωρίζεις ποιο σακάκι ή παλτό είναι το καλύτερο σε συνδυασμό με το φόρεμά σου.

Είτε φοράς κάτι σούπερ θηλυκό ή κάτι πιο μίνιμαλ δες εδώ τους 5 ωραιότερους συνδυασμούς παλτό και φορέματος

Το παλτό για ένα μίνι φόρεμα

 

 

Aν φοράς ένα μίνι φόρεμα επίλεξε ένα παλτό στο ίδιο μήκος ή και πιο μακρύ, όχι όμως πιο κοντό. Η σιλουέτα του δεν πρέπει να περιορίζει το ρούχο σου αποφεύγοντας κάθε ανεπιθύμητο τσαλάκωμα.

 

2. Το παλτό για ένα bohemian φόρεμα

 

Ενα δομημένο faux-fur παλτό με μήκος λίγο κάτω από τη μέση και ρετρό αίσθηση ισορροπεί ένα μακρύ φόρεμα με όγκο στο κάτω μέρος.

3. Το παλτό για ένα slip-dress

 

To  slip-dress είναι ένα από τα πιο hot στυλ της σεζόν και τυχαίνει να είναι ιδανικό και για την εορταστική περίοδο. Ελαφριά layers είναι ιδανικά για το ύφος του οπότε επίλεξε ένα κιμονό ή ένα robe coat. Αν μετακινηθείς σε εσωτερικό χώρο δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις αφού είναι μέρος του luxurious στυλ του.

4. To παλτό για ένα κομψό-ladylike φόρεμα

 

 

Στην επόμενη εορταστική σου εμφάνιση συνδύασε ένα κομψό φόρεμα, με ένα tailored παλτό που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την κομψότητά του.

5. Το παλτό για ένα minimal maxi φόρεμα

Μας αρέσει πολύ η ιδέα του να συνδυάσεις ένα puffer-jacket με ένα τελείως απλό, μακρύ φόρεμα. Ενα βελούδινο jacket σαν το παραπάνω θα έδειχνε τέλειο σε συνδυασμό με ένα μαύρο τελείως minimal maxi φόρεμα.