Θυμάστε πριν μερικές εβδομάδες, που η Kate Middleton εμφανίστηκε στο Δημοτικό Σχολείο Lavendar στο Enfield, στο Λονδίνο, με ένα εξαιρετικό πράσινο φόρεμα Eponine, το οποίο εντάσσεται απόλυτα στην τρέχουσα τάση των neon χρωμάτων. Το φόρεμα είχε δύο τσέπες στο μπροστινό μέρος στο σημείο της μέσης, κάτι το οποίο το έφερε ακόμη πιο πάνω στη wishlist μας… μέχρι που είδαμε την τιμή του, η οποία ξεπερνούσε τις 2.000 λίρες! Και κάπως έτσι το όνειρο να φορέσουμε και εμείς ένα ανάλογο look καταστράφηκε!

Όλα αυτά μέχρι που είδαμε ένα πάρα πολύ όμοιο φόρεμα στα Zara! Με λιγότερο από 30€ μπορείς να αποκτήσεις ένα παρόμοιο πράσινο φαρδύ φόρεμα με απαλή υφή και μακρύ μανίκι. Σε αντίθεση με εκείνο της Kate, έχει όρθιο γιαγκα σε στυλ ζιβάγκο και δεν έχει τσέπες, αλλά αν αναλογιστούμε την τιμή του, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να κάνουμε μερικές υποχωρήσεις!

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ έπαιξε εκ του ασφαλούς με ένα μαύρο οπάκ καλσόν, ένα ζευγάρι σουέτ μποτάκια και μια τσάντα-φάκελο Mulberry. Εσείς μπορείτε να κάνετε αυτό το look πιο ανοιξιάτικο, συνδυάζοντάς το με ένα δερμάτινο jacket και λευκά sneakers.