Η Maria Hatzistefanis, είναι ο ιθύνον νους της υπε-επιτυχημένης εταιρείας  Rodial, η οποία επικεντρώνεται στο skincare. Η Μaria ξεκίνησε την επιχείρηση της το 1999 μέσα στο υπνοδωμάτιο της και σήμερα μετρά πάνω από 20,000 καταστήματα παγκοσμίως.

Η Hatzistefanis, Μέσα από το βιβλίο της  How To Be An Overnight Success: Making It In Business μιλάει  για τα μυστικά επιτυχίας της. Εμείς διαλέξαμε αυτά που μας φάνηκαν πιο χρηστικά και σας τα παρουσιάζουμε. Όπως η ίδια εξομολογείται «Ποτέ δεν σχεδίασα να γίνω αυτό επιχειρηματίας. Οι καταστάσεις  με έφεραν στο σημείο η μόνη μου λύση να είναι να ξεκινήσω την δική μου επιχείρηση. Έμαθα πως να είμαι επιχειρηματίας στη διαδρομή.»,

Η  Maria προσφέρει την εμπειρία της και τα καλύτερα μυστικά της σχετικά με το πως να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση.

Το μυστικό για να ξεκινήσεις

https://www.instagram.com/p/BYx4JDWHrx-/?hl=en&taken-by=mrsrodial

 

Κάνε την έρευνά σου, σιγουρέψου πως η ιδέα σου διαφέρει με ότι υπάρχει εκεί έξω. Πρέπει να είναι διαφορετική, πρέπει να έχεις μια μοναδική οπτική στα πράγματα που κανένας άλλος δεν έχει. Βλέπω πολλούς να θρώπους να λένε, «θα λανσάρω τη δική μου σειρά κοσμημάτων.» Αυτό δεν είναι αρκετό, θέλει και ενθουσιασμό. Το προϊόν σου πρέπει να είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

Το μυστικό της ανάπτυξης του brand

 

Είναι πολύ σημαντικό να γίνεις ένα με το brand σου. Αρχικά πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θες να λανσάρεις και σε ποιο κοινό απευθύνεσαι. Από τη στιγμή που θα πάρεις αυτές της αποφάσεις πρέπει να επικοινωνήσεις με το κοινό σου, σιγουρέψου πως η ταυτότητα της εταιρείας σου υποστηρίζεται από όλα τα μέσα σου. Ότι και αν πρεσβεύει το brand σου, πρέπει να υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας.
Το μυστικό για να πάρεις ρίσκο.

https://www.instagram.com/p/BXzY-6ZHW75/?hl=en&taken-by=mrsrodial

Όταν ρισκάρεις στη δουλειά, πρώτα πρέπει να δουλέψεις με το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το χειρότερο σενάριο, τότε είσαι έτοιμος να πάρεις το ρίσκο.

Το μυστικό για να πετύχεις σε μια νύχτα.

https://www.instagram.com/p/BWXiWq-FyUs/?hl=en&taken-by=mrsrodial

Βασικά, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά χρόνων-και φυσικά πάντα καιροφυλακτεί η απόρριψη,- αλλά αξίζει. Στο τέλος του βιβλίου μου μερικοί άνθρωποι μπορεί να βρουν έμπνευση και να αφήσουν τη δουλειά που τους κάνει δυστυχισμένους για να ξεκινήσουν κάτι δικό τους ή να τους δώσει κίνητρο για να συνεχίσουν να προσπαθούν. Είναι σκληρή διαδικασία, αλλά σε κάνει επιτυχημένο και πολύ χαρούμενο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below