Το 2023 είναι εδώ και όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, ίσως έχουν ήδη νιώσει το σκληρό του πρόσωπο. Ειδικά από τις 17 Δεκεμβρίου, οπότε ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου (μέχρι και τις 7 Μαρτίου) οι εξελίξεις για όλους είναι πολλές και έντονες. Αν, επιπλέον, σκεφτούμε ότι δύο πλανήτες κινούνται ανάδρομα (Ερμής και Άρης), αντιλαμβάνεστε γιατί οι εξελίξεις προβλέπονται δυσοίωνες. Διαβάστε εδώ ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2023.

Τα τρία παρακάτω ζώδια θα νιώσουν την επιρροή των πλανητών πιο έντονα (καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς).

Κριός

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, Άρης, κινείται ανάδρομα και επηρεάζει σπουδές, επαγγελματικά και επικοινωνία. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά τις περιόδους των εκλείψεων του Απριλίου και του Οκτωβρίου. Από το καλοκαίρι και μετά η συνεννόηση θα απαιτεί υπομονή και συνεχείς εξηγήσεις. Οι παρεξηγήσεις με τους άλλους θα είναι έντονες και συχνές.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα είναι από τα ζώδια που θα δουν ριζικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Οι εκλείψεις του 2023 δεν τους ευνοούν και όσα συμβαίνουν δεν γίνονται υπέρ τους. Ο Πλούτωνας θα βρεθεί στο ζώδιό σας έπειτα από 15 χρόνια και αυτό ίσως σας δώσει την ψευδαίσθηση της συναισθηματικής ανόδου. Μην παρασύρεστε.

Υδροχόος

Μεγάλες αλλαγές και δύσκολες σάς περιμένουν. Οι σκέψεις σας γυρίζουν πίσω στο παρελθόν και αποφάσεις που πήρατε κάποτε. Ωστόσο, είστε σε θέση να κατανοήσετε πως ό,τι έγινε δεν αλλάζει και μπορείτε τα μαθήματα του παρελθόντος τώρα να τα κάνετε πράξη. Από τις 23 Μαρτίου που ο Πλούτωνας θα βρεθεί στο ζώδιό σας περιμένετε ανατροπές, που δεν θα σας αρέσουν.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below