Ο σαρκασμός και η ειρωνεία μπορεί να πληγώσουν κάποιον ή να τον κάνουν να γελάσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν τα όριά τους. Γι’ αυτό και όσοι επιδίδονται σε αυτό το «σπορ» οφείλουν να προσέχουν πότε, πώς και απέναντι σε ποιον το χρησιμοποιούν.

Ορισμένοι άνθρωποι, ωστόσο, δυσκολεύονται πολύ να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν να ειρωνεύονται τον συνομίλητή τους. Τα παρακάτω ζώδια ειδικεύονται στα σαρκαστικά σχόλια, τα οποία μάλιστα μπορούν να κάνουν με χαμόγελο στα χείλη.

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορεί να γίνουν τόσο ειλικρινείς σε σημείο που δεν κατανοούν πότε ξεπερνούν τα όρια. Το ίδιο συμβαίνει και με την αίσθηση της ειρωνείας. Δεν έχουν πρόβλημα να πουν αυτά που οι άλλοι δυσκολεύονται να δεχθούν και να ακούσουν, με το χιούμορ να κυριαρχεί στις κουβέντες τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι παιχνιδιάριδες, αστείοι και πολύ έξυπνοι. Η γλώσσα τους, όμως, μπορεί να τσακίσει κόκαλα. Χρησιμοποιούν συχνά τον σαρκασμό για να προκαλέσουν γέλιο στον άλλο και να του «την πουν» με το γάντι… της κουζίνας, αλλά και πάλι γάντι είναι.

Σκορπιός

Αγαπούν να πειράζουν τους φίλους τους. Δεν προσπαθουν να τους στεναχωρήσουν ή να γίνουν κακοί (εκτός κι αν τους έχουν πληγώσει), απλώς αυτός είναι ο τρόπος τους να δεθούν με τους άλλους. Οι Σκορπιοί έχουν στο τσεπάκι τους το black humor και τα σαρκαστικά σχόλια ως «όπλο» σύνδεσης με τον συνομιλητή τους.

Αιγόκερως

Για ένα πράγμα για το οποίο δεν διακρίνονται οι Αιγόκεροι είναι η υπομονή τους με τους άλλους ανθρώπους. Εκ φύσεως είναι αρκετά απόμακροι, έως και ξινοί, ενώ οι ατάκες τους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τσουχτερές. Μάλιστα, τους είναι πιο εύκολο να κάνουν ένα σαρκαστικό σχόλιο από το να πουν ευθέως αυτό που εννοούν.

Υδροχόος

Ίσως να σας ξαφνιάζει η ύπαρξη των Υδροχόων στη λίστα, αλλά αυτοί οι ιδιαίτερα έξυπνοι άνθρωποι με τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ δεν φοβούνται να εκφραστούν όταν κάτι τους ξενίζει. Απολαμβάνουν να σχολιάζουν τους άλλους και, ορισμένες φορές, μέσω των χιουμοριστικών σχολίων τους καταδεικνύουν τα αυτονόητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below