Ψάχνεις έναν άνθρωπο που δε θα κοιτάζει δεξιά και αριστερά; Έναν που θα θέλει να έχει ένα και μοναδικό ταίρι από τη στιγμή που είστε μαζί; Σίγουρα παίζει ρόλο ο ωροσκόπος και η Αφροδίτη του συντρόφου σου, ωστόσο το ζώδιο το ίδιο είναι από μόνο του ενδεικτικό για το αν έχει σκοπό να παραμείνει πιστός απέναντί σου. Οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού πάντως, έχουν μία φυσική… ροπή προς τη μονογαμία.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Είναι κάτι σα «θησαυρός» ο Ταύρος. Γνωστός σχεσάκιας, πολύ δύσκολα παίρνει την απόφαση να χωρίσει (γιατί βολεύεται και αγαπάει τη ρουτίνα του όσο τίποτα) πόσω μάλλον να μπει στη διαδικασία να ξενοικοιτάξει σοβαρά, τόσο ώστε να απιστήσει κιόλας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Έχοντας διαβάσει το σύμπαν και δει αρκετές ταινίες στον κινηματογράφο, πιστεύει πως το ταίρι του πρέπει να είναι ένα, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Έχει μία συγκεκριμένη ιδέα για τις ιδανικές σχέσεις στο κεφάλι του, αυτήν επιδιώκει και προφανώς το μόνο που μπορεί να καταφέρει μία απιστία είναι να σαμποτάρει το στόχο του. Προφανώς και δεν πρόκειται να βάλει τέτοιο «αυτογκόλ»…

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Γενικά δεν «το έχει» καθόλου με τις σχέσεις γιατί το «εγώ» του είναι πάνω από όλα. Στην πιο ώριμή του φάση όμως, αν αποφασίσει ότι θέλει αποκλειστικότητα, είναι διατεθειμένος να την προσφέρει κιόλας και να εντρυφήσει στην ήσυχη οικογενειακή ζωή χωρίς «παρατράγουδα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below