Απαιτούνται πολλά χρόνια προσπάθειας, πειθαρχίας και στοχοπροσήλωσης για να στεφθεί ένας αθλητής Ολυμπιονίκης. To runrepeat.com πραγματοποίησε έρευνα χρησιμοποιώντας στοιχεία από 51 διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (1896-2018) και εξετάζοντας τις ημερομηνίες γέννησης των 16.027 κατόχων ολυμπιακών μεταλλίων για να διαπιστώσει σε ποιον αστερισμό ανήκουν κατά βάση οι νικητές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, οι Αιγόκεροι υπερισχύουν κατά κράτος: Έχουν κερδίσει 1206 μετάλλια, ποσοστό 58.6% περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέσο όρο των ζωδίων. Ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Τοξότης και οι Ιχθείς με 829, 824, 806 αντίστοιχα, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκονται οι Λέοντες με 681 μετάλλια. Παρατηρούμε δηλαδή ότι κάθε στοιχείο (γη, αέρας, φωτιά και νερό) έχει τον εκπρόσωπό του στην πρώτη τετράδα.

Οι Αιγόκεροι στο μεταξύ, εκτός από το ότι πρωτεύουν στον αριθμό των μεταλλίων, είναι και εκείνοι που έχουν κατακτήσει κατά 1,7 περισσότερες φορές την πρώτη θέση στο βάθρο.

Τα παραπάνω στοιχεία ισχύουν για όλο τον κόσμο: Οι Αιγόκεροι έχουν κερδίσει παγκοσμίως τα περισσότερα μετάλλια (π.χ Η.Π.Α, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία) και η μόνη χώρα στην οποία η πρωτιά ανήκει στους Υδροχόους είναι η Γερμανία.

Πηγή: runrepeat.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below