Η πανσέληνος που θα γίνει τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου, θα βρίσκεται πιο κοντά στη Γη και το φεγγάρι θα φαίνεται μεγαλύτερο από ό,τι συνήθως. Η υπερπανσέληνος θα συμπέσει σχεδόν με μια ολική σεληνιακή έκλειψη, τη μοναδική του 2021, η οποία όμως δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα.

Και μπορεί στο μυαλό μας οι εκλείψεις να δημιουργούν εντάσεις, ήξερες όμως ότι μπορεί να ενθαρρύνουν και θετικές εξελίξεις; Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο;

Κριός

Το σύμπαν σάς οδηγεί σε νέα μονοπάτια και σας καλεί να δείτε τα πράγματα με νέες προοπτικές. Έρχεται η ώρα να κάνετε βήματα έξω από τα συνηθισμένα και να δείχνετε κατανόηση σε όσα νομίζατε ότι ξέρατε. Ετοιμαστείτε για καινούριες ευκαιρίες.

Λέων

Η καλλιτεχνική σας φλέβα ξεκίνησε να χτυπά και πάλι δυνατά. Τώρα θα θυμηθείτε τι σας κάνει να νιώθετε καλά και σας φέρνει χαρά. Ευχάριστες εμπειρίες, ζωή γεμάτη χαμόγελο και χρώμα. Μην αρνείστε το κομμάτι του εαυτού σας που λατρεύει τη μουσική και την ομορφιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ζυγός

Έχετε πολλά πράγματα να πείτε και το μυαλό σας δουλεύει απίστευτα γρήγορα. Ωστόσο, το ότι είστε έξυπνοι δεν σημαίνει ότι εκμεταλλεύεστε αυτή την ικανότητα. Αυτή η έκλειψη σάς ενθαρρύνει να ενδυναμώσετε τις ικανότητές σας και να μιλάτε όταν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε. Να θυμάστε ότι η γνώμη σας αξίζει.

Υδροχόος

Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τον κόσμο. Η έκλειψη του Μαΐου σάς βοηθά να ξανασκεφτείτε το μέλλον σας και το μέλλον όσων αγαπάτε. Μπορεί ακόμη να συνδεθείτε με άτομα τα οποία μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με εσάς και να προσπαθήσετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα.