Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή με τις πολύ καλές επιρροές που δέχεστε από την Νέα Σελήνη που  πραγματοποιήθηκε στον Υδροχόο θα είναι μια υπέροχη περίοδος, σε όλους τους τομείς . Κοινωνικά και επαγγελματικά θα λάμψετε  και η ικανοποίηση θα είναι η πιο καλή σας παρέα. Στα αισθηματικά ένα ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας και στην υλοποίηση του επόμενου βήματος μέσα στη σχέση σας. Μάλλον ήρθε ο καιρός να επισημοποιηθεί η σχέση σας και να σκεφτείτε από κοινού μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Και ίσως (ίσως λέμε) , μπορεί πολύ σύντομα εντελώς αληθινά κι απρόσμενα να θελήσετε να διαβείτε σκαλοπάτια δέσμευσης. Με το καλό!

Λέων

Ναι οι καλές επιρροές από την Νέα Σελήνη σας βοηθούν και εσάς να αποκαταστήσετε λάθη, να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους, ή τέλος πάντων να ξανα-κολλήσετε εκείνο το σπασμένο βάζο της γιαγιάς σας. Στα αισθηματικά η εβδομάδα θα σας γεμίσει με πάθη έντονα και δυνατά και το άτομο που θα εισβάλλει στη ζωή σας είναι έτοιμο να σε αναστατώσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Αφήστε κατά μέρος τις αναστολές και κάντε παιχνίδι. Το σύμπαν σας υπόσχεται ένα sexy έως και kinky σαββατοκύρριακο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή θα είναι εκπληκτική. Ναι, θα είναι! Η εύνοια σας γνέφει από παντού και σας κάνει να γνέφετε (με τη σειρά σας) στις προκλήσεις και στα αγόρια που συναντάτε στο δρόμο. Περιληπτικά λοιπόν: στα  αισθηματικά έχετε  κάθε λόγο να χαίρεστε και να νιώθετε  υπέροχα.Και αυτό, όχι δεν θα μείνει έτσι…θα εξελιχθεί σε ένα καλό σεξ. Μπράβο παιδιά και χρόνια πολλά!