Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, ο Ήλιος είναι στον Λέοντα και υπάρχουν ρομαντικές, δημιουργικές και ζωντανές ενέργειες στον αέρα. Δεν μπορείς να παραβλέψεις πόσο παράξενα είναι όλα αυτή τη στιγμή, ακόμα κι εσύ. Εξάλλου βιώνεις ακόμα μία από τις πιο έντονες αστρολογικές εμπειρίες σου. Παρόλα αυτά βρίσκεις γλυκές στιγμές και μικρές ηλιαχτίδες για να σου θυμήσου ότι υπάρχει ομορφιά γύρω σου. Αν ανήκεις μάλιστα σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η εβδομάδα αυτή θα είναι η καλύτερη.

Κριός: Ξεχειλίζεις από δημιουργική έμπνευση

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Είναι καλώδια στο μυαλό σου τέλεια συνδεδεμένα; Βλέπεις ομορφιά εκεί που δεν έβλεπες πριν; Νιώθεις ξαφνικά ακριβώς όπως όταν ήσουν παιδί; Δεν είναι έκπληξη. Η εποχή του Λέοντα είναι πάντα αναζωογωνιτική περίοδος για σένα και σε κάνει να θες να πηδάς από χαρά ή να χορέψεις. Μπορεί να νιώσεις έμπνευση και όχι μια φευγαλέα αλλά από αυτές που μπορούν να προσθέσουν πράγματα στη ζωή και θα σε κάνει να δημιουργήσεις. Μην υποτιμάς τις ιδέες σου γιατί είναι πολύ καλές.

Λέων: Ξεδιπλώνεις τις στοιβάδες του ποια είσαι 

Εκπλήσσεις τον εαυτό σου τελευταία. Είσαι ένα σταθερό ζώδιο που εξελίσσεσαι αναπάντεχα και νιώθεις ότι κάτι σε σπρώχνει για να αλλάξεις προς το καλύτερο. Η ηλιακή σου επιστροφή σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σπρώχνει να πάρεις δραστικά μέτρα και να γίνεις αρκετά γενναία για να κάνεις βασικές κομβικές αλλαγές. Νόμιζες ότι είχες βρει το δρόμο σου αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα σου ζει ένας άλλος άνθρωπος και θέλει διακαώς να βγει έξω και να παίξει.

Τοξότης: Θα βρεθείς σε μια αναπάντεχη περιπέτεια

Πώς βρέθηκες εκεί; Πήγαινες προς μια σίγουρη κατεύθυνση και κάτι σπουδαίο τράβηξε την προσοχή σου και σε έκανε να παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Μπορεί να νιώσεις χαμένη αλλά νιώθεις ταυτόχρονα και ενθουσιασμένη για όλα αυτά που έρχονται. Μην τον πολεμάς. Κάποιες φορές χρειάζεται να χαθείς πριν βρεις τον εαυτό σου. Δεν έχεις πρόβλημα να αφήσεις να σε παρασύρει ο άνεμος οπότε αγκάλιασε το γεγονός ότι αυτή φορά είναι τόσο δυνατός που θα σε πάει κάπου εντελώς αναπάντεχα. Η εποχή του Λέοντα έχει μόλις ξεκινήσει και ήδη φτιάχνεις περισσότερες αναμνήσεις από αυτές που μπορούν να χωρέσουν στο λεύκωμα σου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below