Σκέφτεσαι πώς θα γίνεις καλύτερη φίλη και θα βελτιώσεις τη σχέση σου με τις κολλητές σου; Ρίξε μια ματιά στα άστρα για να μάθεις ποια είναι η πιο εκνευριστική συνήθεια που έχεις σύμφωνα με το ζώδιό σου και να προσπαθήσεις να τη σταματήσεις.

Κριός

Είσαι πολύ καλή φίλη, αλλά όταν κάτι σε ενοχλήσει τότε τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και δώσε στους άλλους τον χρόνο να επεξεργαστούν τον έντονο και αυθόρμητο θυμό σου, ώστε να νιώσουν ξανά «ασφαλείς» μαζί σου.

Ταύρος

Μένεις πιστή στους φίλους σου και δεν υπάρχει κάτι που δεν θα έκανες για εκείνους. Αλλά, προσπάθησε να δίνεις περισσότερο χρόνο σε εσένα για να ισορροπήσεις την ενέργειά σου. Το αξίζεις, άλλωστε!

Δίδυμοι

Κατά καιρούς χάνεσαι με τους φίλους σου, από δική σου επιλογή. Θυμήσου, όμως, ότι οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Αυτή σου η συνήθεια σβήνει όλα τα καλά που μπορεί να προσφέρεις, όπως είναι οι όμορφες συζητήσεις ή η βοήθεια όταν κάποιος σε χρειάζεται.

Καρκίνος

Είσαι η φίλη που θα σταθεί στον άλλον ό,τι κι αν χρειάζεται. Θα είσαι εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αφήνεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο για εσένα. Σταμάτα να «κλείνεσαι» και δέξου την αγάπη που σου προσφέρουν, όταν και εσύ δεν νιώθεις πολύ καλά.

Λέων

Είσαι το επίκεντρο και στις φιλικές σου σχέσεις. Αλλά, αντί να μονοπωλείς διαρκώς το ενδιαφέρον, άφησε και τον άλλον να μιλήσει. Έτσι θα υπάρχει ισότητα και οι φίλοι σου δεν θα νιώθουν ότι τους υποτιμάς.

Παρθένος

Σε χαρακτηρίζει η υπομονή. Όταν όμως αυτή χαθεί φεύγουν και οι φίλοι σου από κοντά σου. Μίλησε αν κάτι σε ενοχλεί, θέσε τα όριά σου κι ας λιγοστέψουν οι φίλοι σου. Η ποιότητα νικά την ποσότητα στις ανθρώπινες σχέσεις.

Ζυγός

Δίνεις πολύ χρόνο και ενέργεια στους άλλους. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι ξεχνάς τον εαυτό σου. Κράτα μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και των άλλων.

Σκορπιός

Η καρδιά σου χωρά την αγάπη όλου του κόσμου, αλλά αν νιώθεις πως η φίλη σου δεν εξελίσσεται, όπως εσύ, αρχίζεις και αντιδράς. Μίλησε στους φίλους σου για το πώς θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή τους και τη σχέση σας. Η φιλία σας θα ανθίσει και εσύ θα νιώθεις υπερήφανη για τον εαυτό σου και τους φίλους σου.

Τοξότης

Σου αρέσει να προκαλείς τις σχέσεις σου για να υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά να θυμάσαι πως οι φιλίες σου δεν είναι παιχνίδι. Αντί να «παίζεις» με τα συναισθήματα των άλλων, δοκίμασε να τους δείξεις την ενθουσιώδη πλευρά σου και ετοίμασε εξόδους στις οποίες όλοι θα περάσουν καλά.

Αιγόκερως

Το καλύτερο χαρακτηριστικό σου ως φίλη είναι ταυτόχρονα και το χειρότερό σου. Είσαι σκληρή με αυτούς που αγαπάς, επειδή θέλεις να επιτύχουν και να είναι καλά. Οι φίλοι σου το γνωρίζουν αυτό, αλλά και λίγα δείγματα αγάπης δεν θα ήταν άσχημα πού και πού.

Υδροχόος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί για την από καρδιάς προσφορά τους στις σχέσεις τους. Κάποιες φορές, ωστόσο, μπορεί να γίνουν συναισθηματικά απόμακροι. Ενώ βρίσκονται πάντα στο πλευρό των φίλων τους, δεν δείχνουν καθόλου κατανόηση ή συμπόνοια.

Ιχθύες

Δίνεις αγάπη χωρίς όρους και είσαι πραγματική φίλη. Οι κολλητές σου ξέρουν ότι θα τους σταθείς, αλλά εκνευρίζονται όταν «πετάς στα σύννεφα» ή αφήνεσαι στις δικές σου σκέψεις (συμβαίνει πολύ συχνά), αφού μοιάζει να μην τις ακούς όταν σε χρειάζονται.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below