Λένε πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, παντρεύονται μελαχρινές αλλά συνεχίζουν να ονειρεύονται τις κοκκινομάλες. Πράγματι οι άντρες ενδόμυχα ή έστω υποσυνείδητα, αντιλαμβάνονται τα βαθύτερα αστρικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να της φέρονται ανάλογα.

Υπάρχουν τρία ζώδια λοιπόν που εκπέμπουν ένα κύρος και μια σοβαρότητα προς τα έξω σε τέτοιο βαθμό που οι άντρες αντιλαμβάνονται πως είναι γυναίκες για long term relationships. Αν είναι κι εκείνοι σ αυτή τη φάση τότε συνήθως παντρεύονται. Αν δεν είναι συνήθως χωρίζουν. Ποιές είναι λοιπόν οι τρεις “σοβαρές” του ζωδιακού οι οποίες εμπνέουν τους άντρες στο να τις βλέπουν σαν life time partners?

Ζυγός 

Η γυναίκα που δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από την κορυφή, τόσο στη δουλειά της όσο και στη σχέση της. Ξέρει ποια είναι και τι αξίζει και το αφ υψηλού στυλ της δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε έναν άντρα να τη δει σαν κάτι περιστασιακό. Η γυναίκα Ζυγός γίνεται καλή σύζυγος και μητέρα χωρίς να είναι υπερπροστατευτική και μεταλαμπαδεύει στα παιδιά της τις αξίες που πρεσβεύει η ίδια. Ο άντρας της την εκτιμά και τη σέβεται κι εκείνη το ανταποδίδει και με το παραπάνω.

Καρκίνος

Η συναισθηματική Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητη και εύθραυστη που συγκινεί κάθε άντρα που έχει μεγάλη καρδιά. Επειδή αυτό το κορίτσι ερωτεύεται και τα δίνει όλα εμπνέει στους άντρες το συναίσθημα και το φιλότιμο να γίνουν καλύτεροι και να καθιερώσουν την αγάπη στην προσωπική τους ζωή. Περιποιείται πολύ το σύντροφό της, τον φροντίζει, τον καλομαθαίνει ίσως και τον κακομαθαίνει κι αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο τον κάνει να τη θέλει δίπλα του μια ολόκληρη ζωή.

Παρθένος

Το δυνατό χαρτί της Παρθένου είναι αυτό που μετράει και για τους άντρες: Η λογική. Αντιμετωπίζει τα πάντα με ψυχραιμία και δεν έχει κρεσέντα κυκλοθυμίας κάτι που οι άντρες εκτιμούν ιδιαίτερα αφού κάπως έτσι είναι φτιαγμένοι και αυτοί. Με την Παρθένο θα συζητήσουν τα προβλήματά τους, θα βρουν ένα σύμμαχο κι ένα συνοδοιπόρο στη ζωή που θα τους καταλαβείνει και θα αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως ακριβώς πρέπει: Με σύνεση και αποτελεσματικότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below