Οι περισσότεροι λένε ότι το κουτσομπολιό είναι κακό πράγμα. Πώς μπορεί όμως κάτι τόσο κακό να σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά; Δεν υπάρχει κάτι πιο ικανοποιητικό από το να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα δικά σου και να μιλήσεις για τα προβλήματα κάποιου άλλου. Παραδέξου το, τη στιγμή που θα μάθεις ένα “καυτό” νέο, θα ψάξεις την καλύτερή σου φίλη για να τη μοιραστείς. Φυσικά, υπάρχουν και αυτά τα ζώδια που απολαμβάνουν αυτή τη συνήθεια περισσότερο από άλλα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ο πιο αθόρυβος κατάσκοπος του ζωδιακού. Ξέρει πώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, να σε πείσει να αποκαλύψεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνει ενώ θα σου υποσχεθεί ότι δεν θα το μάθει άνθρωπος. Πριν το καταλάβεις, θα έχεις πει όλα σου τα μυστικά και ήταν τόσο γοητευτικός που ούτε που το κατάλαβες ότι τα είπες. Ένας Δίδυμος έχει μα τεράστια “βιβλιοθήκη κουτσομπολιών” και αν είσαι αρκετά ώριμη να το διαχειριστείς μπορεί να σου επιτρέψει να μάθεις τις πιο “καυτές” ιστορίες που ξέρει. Παρόλο που μαθαίνει πολλά κουτσομπολιά, ξέρει και πώς να καλύπτει τα ίχνη του.

Ζυγός

Δεν θα περίμενες ποτέ από τον γλυκό, αθώο και τρυφερό Ζυγό να απολαμβάνει το κουτσομπολιό. Ωστόσο, αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που τον βοηθάνε αφού μπορεί να το εξασκεί δημόσια χωρίς να δέχεται κριτική. Όντας φιλικός με όλους, με όλες τις πλευρές ενός προβλήματος, ακούει προσεκτικά κάθε εκδοχή μιας κατάστασης. Ενώνει τις γραμμές και έχει την πιο ακριβή ιστορία. Ωστόσο, είναι επίσης γνωστός για τη διπλωματική και δίκαιη στάση του στο κουτσομπολιό. Όποιον και να θέλει να υποστηρίξει, θα ακούσει όλες τις πλευρές πριν κρίνει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος προτιμά να δηλώνει ότι είναι υπεράνω του δράματος και του κουτσομπολιού. Ωστόσο, αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Ακόμα κι αν του αρέσει να προσποιείται ότι δεν τον ενδιαφέρει να μπλεχτεί, θα στήσει αυτί για να μάθει. Διατηρεί την ψευδαίσθηση ότι είναι πολύ ώριμος για δράματα αλλά πιθανότατα θα παρέμβει στην κατάσταση χωρίς να το προσέξει κανείς. Έχει την τάση να παίρνει την πληροφορία και να την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Το καλό είναι ότι δεν έχει δυσάρεστες συνέπειες αυτό. Απλά απολαμβάνει το κουτσομπολιό και παρόλο που ο εγωισμός του δεν θα τον αφήσει να το παραδεχτεί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below