Επιστροφή στο σπίτι μετά από ένα μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι και ξαφνικά νιώθουμε την ανάγκη να το ανανεώσουμε. Αλλά έχουμε στερέψει από ιδέες. Την έμπνευση που αναζητάμε μπορεί να τη βρούμε γραμμένη στα άστρα: Να ανακαλύψουμε το στυλ διακόσμησης που μας ταιριάζει, και που θα μας κάνει ευτυχισμένες, ανάλογα με το ζώδιό μας.

Κριός (21/03-19/04): Παθιασμένος, θαρραλέος και εκκεντρικός, απολαμβάνει να αλλάζει συχνά διακόσμηση και να τολμάει το mix and match, συνδυάζοντας, για παράδειγμα, παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία που κάνουν κάθε χώρο του μοναδικό.

Ταύρος (20/04-20/05): Πρακτικός, προσγειωμένος, θέλει να δημιουργήσει ένα λειτουργικό και ταυτόχρονα ζεν περιβάλλον, που θα κρατήσει για πολλά-πολλά χρόνια. Δεν τον ενδιαφέρουν το εντυπωσιακό design αμφιβόλου χρηστικότητας ούτε οι συχνές αλλαγές.

Δίδυμοι (21/05-20/06): Κοινωνικός, φιλοπερίεργος, ευέλικτος, ο Δίδυμος λατρεύει το σύγχρονο στυλ, μέσα από το οποίο απολαμβάνει να εκφράζει τη δημιουργική προσωπικότητά του και το καλλιεργημένο πνεύμα του.

Καρκίνος (20/06-22/07): Ο ευαίσθητος, συναισθηματικός, γεμάτος φαντασία Καρκίνος, γοητεύεται από τα διαχρονικά στοιχεία της διακόσμησης, καθώς είναι δοκιμασμένα και του προσφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας.

Λέων (23/07-22/08): Ο Λέων είναι γνωστό ότι απολαμβάνει την πολυτέλεια και το εντυπωσιακό στυλ, κι αυτό αντικατοπτρίζεται σε εκλεκτικούς προσωπικούς χώρους, που αποπνέουν μεγαλείο και πλούτο. Ο Λέων δεν φοβάται να ξεχωρίσει, ακόμα και μέσα από τη διακόσμηση του σπιτιού του.

Παρθένος (23/08-22/09): Προσεκτικός και μεθοδικός, δίνει έμφαση στην οργάνωση του χώρου του, καταφεύγοντας όμως σε κομψές και καλαίσθητες επιλογές. Ο Παρθένος θέλει κάθε λεπτομέρεια του σπιτιού του να αποπνέει ποιότητα και υψηλό γούστο.

Ζυγός (23/09-22/10): Διανοούμενος και διπλωμάτης, εκτιμά ένα περιβάλλον που ευνοεί την επικοινωνία και τη χαλάρωση. Το μοντέρνο στυλ των μέσων του εικοστού αιώνα, που συνδυάζει ιδανικά την απλότητα και τη λειτουργικότητα, είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτόν.

Σκορπιός (23/10-21/11): Ο Σκορπιός λατρεύει το σκανδιναβικό στυλ, το πλέον χαρακτηριστικό σύγχρονο υπόδειγμα μινιμαλισμού και πρακτικού σχεδιασμού, στο οποίο προσθέτει τολμηρές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Τοξότης (22/11-21/12): Ανήσυχο, περιπετειώδες πνεύμα ο Τοξότης, λατρεύει να δημιουργεί εκλεκτικούς χώρους με ενθύμια από τα ταξίδια του και με ιδιαίτερη αγάπη στο φολκλόρ και την παράδοση.

Αιγόκερως (22/12-19/01): Ο οργανωμένος και εργατικός Αιγόκερως αγαπά τα γκάτζετ που του επιτρέπουν να διατηρεί τακτοποιημένο το περιβάλλον του για να βρίσκει όλα τα απαραίτητα στη στιγμή.

Υδροχόος (20/01-18/02): Ο ιδεαλιστής, παθιασμένος και δημιουργικός Υδροχόος θέλει απαραιτήτως ένα περιβάλλον που τον βοηθάει να εκφράσει την προσωπικότητά του, παιχνιδιάρικο και ανεπιτήδευτο, και δεν θα διστάσει να ανατρέψει όλους τους κανόνες για να το δημιουργήσει.

Ιχθύς (19/02-20/03): Αγαπάει τη γαλήνη που αποπνέει ένα θαλασσινό τοπίο και, γι’ αυτό, απολαμβάνει να εντάσσει στη διακόσμηση του σπιτιού του στοιχεία και χρώματα εμπνευσμένα από αυτό, ιδιαίτερα αν συνδυάζονται με ευαίσθητες και πνευματώδεις ατάκες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below