Όλες έχουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας που φαίνεται να μην αγχώνεται ποτέ. Ειδικά για μικροπράγματα. Ακόμα και όταν όλα γύρω του μοιάζουν να καταρρέουν ή να πηγαίνουν στραβά, εκείνος δεν αφήνει την καλή και χαλαρή του διάθεση να χαλάσει. Πολλοί θα τον χαρακτηρίσουνν αδιάφορο, αλλά αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απλώς ισορροπημένοι, προσαρμόζονται εύκολα και είναι ευέλικτοι.

Βέβαια, αυτό το χαρακτηριστικό δεν το έχουμε όλοι, ενώ φαίνεται πως και τα ζώδια παίζουν σημαντικό ρόλο στο πόσο χαλαροί είμαστε. Από τον Καρκίνο και τον Τοξότη μέχρι τον Δίδυμο και τους Ζυγούς, ένας είναι ο εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη ηρεμία. Δεν κουνιέται για ασήμαντο λόγο, σπάνια εκνευρίζεται, θυμώνει ή αντιδρά έντονα. Μοιάζει να «βρίσκεται» διαρκώς αλλού και σίγουρα δεν καταναλώνει ενέργεια για το παραμικρό! Ποιο ζώδιο είναι;

Ο Ιχθύς

Από όλα τα ζώδια το πιο χαλαρό είναι οι Ιχθείς. Ήρεμοι, ψύχραιμοι και καθ’ όλα συγκεντρωμένοι υπό πίεση, οι Ιχθείς αντί να αφήνουν τα μικρά πράγματα να τους πιέσουν και να τους χαλάσουν τη διάθεση, προσεγγίζουν τη ζωή με μια ανέμελη στάση και ένα χαμόγελο στα χείλη. Τα στοιχεία αυτά της προσωπικότητάς τους είναι που τους ενθαρρύνουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να αισθάνονται καλά με τις επιλογές τους. Καταλαβαίνουν, μάλιστα, ότι οι απροσδόκητες και αναπάντεχες στιγμές είναι αυτές που οδηγούν στις μεγαλύτερες (και ίσως καλύτερες) εκπλήξεις της ζωής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below