Ξημέρωσε η ημέρα των ερωτευμένων και τα ανθοπωλεία, τα ζαχαροπλαστεία και τα κοσμηματοπωλεία έχουν την τιμητική τους. Αν έχετε ήδη βρει το ταίρι σας τότε σήμερα οπωσδήποτε θα το γιορτάσετε με δώρα, κάρτες και ίσως ένα ρομαντικό δείπνο. Αν όχι, τότε πραγματικά, ακόμη προλαβαίνετε να ερωτευτείτε.

Τα τρία ζώδια που θα ζήσουν μια πολύ ξεχωριστή Saint Valentine’s Day, το καθένα για ένα διαφορετικό λόγο είναι τα εξής:

Παρθένος: Όσοι είστε σε σχέση μάλλον θα δεχθείτε μια μεγάλη πρόταση: γάμος ή συγκατοίκηση; Όσοι δεν είστε σε σχέση θα μάθετε ποιος έχει crush μαζί σας με έναν αρκετά ρομαντικό τρόπο: Θα λάβετε ένα μπουκέτο λουλούδια ή μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Αιγόκερως: Όσοι είστε σε σχέση, θα δεχθείτε ένα πολύ όμορφο δώρο από το σύντροφό σας, το οποίο περιμένατε και θέλατε πολύ. Όσοι δεν είστε σε σχέση, θα νιώσετε ένα crush όταν αντικρύσετε κάποιον ή κάποια που σας αρέσει στην Anti- Valentine έξοδό σας ( όχι αν μείνετε μέσα και δείτε τηλεόραση αυτό δε μπορεί να συμβεί )

Υδροχόος: Όσοι είστε σε σχέση θα κάνετε το καλύτερο σεξ ever, ενώ όσοι δεν είστε, έχετε πολλές μα πάρα πολλές δυνατότητες να κάνετε το καλύτερο one night stand της ζωής σας.