Όλες οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση και αγαπούν τους συντρόφους τους λογικό είναι να μη θέλουν να χωρίσουν, αλλά οι ακόλουθες τρεις, πραγματικά το τρέμουν.

Είναι τόσο συναισθηματικά εξαρτημένες από εκείνους που τους παρακολουθούν, ψάχνουν το κινητό τους, κάνουν συχνά σκηνές ζηλοτυπίας και παραλογίζονται.

Κριός

Κάνει συνήθως την άνετη, ότι τάχα μου είναι cool και τον αφήνει ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, στην πραγματικότητα όμως τα ραντάρ της εντοπίζουν κάθε του κίνηση ανά πάσα στιγμή. Η Κριός θέλει να ανοίξει σπιτικό και όχι να το χαλάσει ειδικά εξαιτίας τoυ άντρα της με τα τσιλιμπουρδίσματα του.

Καρκίνος

Είναι εκείνη με την ατάκα ” Μη μ ‘αφήνεις θα φαρμακωθώ” και το έχει και πρόχειρο το δηλητήριο μια τσακ θα κάνει με την ουρά της και θα πεθάνει. Δράμα, κλάμα, σούρσιμο στα πατώματα, ζει και αναπνέει για εκείνον, ενώ κάνει την τρίχα τριχιά και θεωρεί τα πάντα ύποπτα με αποτέλεσμα ο καημένος ο άντρας της να είναι μόνιμα ένοχος.

Αιγόκερως

Αν η φράση ” Τι έχεις; Τίποτα” ήταν ζώδιο θα ήταν αυτό. Κρατάει μούτρα για ακατανόητους λόγους και βασανίζει το σύντροφό της χωρίς να του εξηγεί τι έκανε επί μέρες. Προσπαθεί να του περάσει το μήνυμα ότι δεν τον έχει ανάγκη στην πραγματικότητα όμως τον έχει τεράστια όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below