Είναι μια εποχή που τα ύψη είναι πολύ ψηλά και τα βάθη είναι πολύ χαμηλά. Η εποχή του Σκορπιού θα είναι η χειρότερη για τα παρακάτω ζώδια. Να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αν ανήκεις σε ένα από αυτά. Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό την ίδια εποχή κάθε χρόνο οπότε δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει. Τουλάχιστον σε κάποιο επίπεδο.

Κριός

Δε συμβαίνει κάθε μέρα ο Ήλιος να φωτίζει τον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις ψυχολογικές εμπειρίες, τον θάνατο του “εγώ”, την μεταμόρφωση και την κάθαρση αλλά τώρα ισχύει. Πριν ο κυβερνήτης σου ορθοδρομήσει στις 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα ορθοδρομήσει σε αυτή την περιοχή του αστρολογικού σου χάρτη ενώ θα είναι απέναντι από τον Ουρανό. Σοκαριστικά νέα ή κάτι ταμπού θα ρίξει τις άμυνές σου. Αν όχι, η διέλευση του Ερμή θα σου δώσει πληροφορίες εκ των έσω για τις κοινές επιχειρήσεις, τις κοινές πηγές εσόδων και τις προσωπικές σχέσεις.

Λέων

Είναι ΟΚ να νιώθεις πεσμένη πού και πού. Τα συναισθήματα είναι απλοί επισκέπτες, οπότε άφησέ τους να περάσουν. Εκτός από τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον Πλούτωνα, να φωτίζει τον 6ο οίκο σου που έχει να κάνει με την υπευθυνότητα, τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις υγιεινές συνήθειες, εντείνεται το άγχος σου για την τωρινή σου ρουτίνα και την λίστα με τις ασήμαντες εκκρεμότητες. Παρόλα αυτά, ώρα που ο κυβερνήτης σου είναι στον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση σταθερότητας, είναι ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω από την ένταση και τη μονοτονία. Ξόδεψε λίγο χρόνο στο καταφύγιό σου και μη φοβάσαι να γείρεις σε αυτούς που αγαπάς.

Τοξότης

Είσαι μια εποχή μακριά από τα γενέθλιά σου . Ήξερες ότι ο Σκορπιός κυβερνά τον 12ο οίκο σου, τον τελευταίο του ζωδιακού κύκλου; Αυτή η περιοχή του αστρολογικού χάρτη έχει να κάνει με το κλείσιμο υποθέσεων, με το πνεύμα στις σχέσεις σου και με την παρασκηνιακή ζωή σου. Αν νιώθεις, λοιπόν, λίγο αντικοινωνική τώρα ξέρεις το γιατί. Ο Ερμής θα έρθει σε ορθή τροχιά σε αυτή την περιοχή στις 3 Νοεμβρίου και αν είσαι λάτρης του ημερολογίου -ειδικά αν σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις το νόημα πίσω από τα όνειρα- δώσε προσοχή στα μηνύματα του σύμπαντος αυτή την εποχή. Η εποχή του Σκορπιού είναι τρομακτική εμπειρία για σένα οπότε συντονίσου. Η αναγέννησή σου είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below