Σε έναν πολύβουο κόσμο που όλοι ενθαρρύνονται συνεχώς να είναι παραγωγικοί, μπορεί να διαπιστώσεις ότι, τις περισσότερες φορές, προτιμάς να επιλέγεις τη ρουτίνα. Στο σύνολο των χρόνων της ζωής μας και με εξαίρεση τον τελευταίο που ζούμε με πανδημία, έχουμε περάσει περισσότερο χρόνο στο γραφείο και λιγότερο στο σπίτι ή σε διακοπές υποστηρίζοντας ότι δεν προλαβαίνουμε να χαλαρώσουμε. Τους τελευταίους μήνες αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε μια συνθήκη με πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο από αυτόν που μπορούμε να διαχειριστούμε. Κάποιοι δυσκολεύτηκαν αρκετά. Άλλοι βρήκαν τη χαρά τους στο self care. Αν χρειάζεσαι συμβουλές για το πώς θα ακολουθήσεις τις σωστές πρακτικές, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου επιτρέπουν στον εαυτό τους να βυθιστούν στις απολαύσεις της ζωής και να χαρούν κάθε στιγμή. Είτε αυτό αφορά το φαγητό, τη μουσική ή μια μέρα σε spa, βάζουν προτεραιότητα να απολαύσουν μια ήρεμη ζωή στο έπακρο και να διατηρήσουν την ήρεμη και ψύχραιμη φύση τους.

Καρκίνος

Η ικανότητά τους να γεμίζουν και να αδειάζουν -όπως ο κυβερνήτης τους η Σελήνη- τους επιτρέπει να επιπλέουν στη ζωή με μια ηρεμία, αρκεί να έχουν κάπου ένα καταφύγιο όταν νιώθουν συναισθηματικά φορτισμένοι. Επίσης, τα μάτια τους  είναι συχνά στραμμένα στους γύρω τους, για να σιγουρευτούν ότι νιώθουν άνετα και παίρνουν φροντίδα.

Ιχθύες

Είναι οι τελευταίοι του ζωδιακού και σηματοδοτούν την αλλαγή των εποχών: από το χειμώνα στην άνοιξη. Ως πάντα προσαρμοστικοί, δεκτικοί, η ικανότητά τους να μεταμορφώνονται για να ταιριάξουν με το περιβάλλον είναι αυτό που τους κρατά απόλυτα συνδεδεμένους με τους άλλους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below